Surpriză la alegerile FRF! Renunţă la candidatură pentru Lupescu?

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
13/01/2018, 13:19
Surpriză la alegerile FRF! Renunţă la candidatură pentru Lupescu?

Unul dintre oamenii cotaţi cu şanse importante pentru a-l învinge pe Răzvan Burleanu la alegerile FRF, Cristi Balaj a lăsat de înţeles că ar putea renunţa la candidatură. Asta s-ar întâmpla, însă, doar dacă Ionuţ Lupescu decide să participe la aceste alegeri.

“O să se afle în curând dacă voi candida sau nu. Eu ştiu ce voi face, dar nu pot spune acum. Mai am nevoie de anumite informaţii. În două săptămâni voi clarifica acest lucru, dar sunt în grafic din punctul meu de vedere. Am lucrat la un proiect şi ştiu ceea ce trebuie făcut. Conducând atâţia ani AJF Maramureş, cred că am o anumită experienţă.

Mi-aş dori ca Ionuţ Lupescu să candideze. Dacă o va face, va avea sprijinul meu total. Ar fi o persoană potrivită.  Am fost fair-play de-a lungul timpului, anumite cuvinte şi promisiuni nu mi le voi încălca niciodată! Din punctul meu de vedere, Prunea şi Puşcaş, dacă vor candida, sunt soluţii mult mai bune decât cine e acum”, a spus Balaj pentru o televiziune de sport.

Cristi Balaj a vorbit şi despre numirea lui Gică Popescu în echipa premierului Mihai Tudose, pentru organizarea Euro 2020. “Sunt convins că dacă Gică Popescu ar fi ajuns la Federaţie, fotbalul ar fi arătat mult mai bine. Dacă el a acceptat această funcţie, a acceptat-o doar pentru că e vorba de un proiect naţional şi poate să ajute prin experienţa lui, prin ceea ce a trăit de-a lungul timpului. Vorbim de modul în care trebuie să ne prezentăm la EURO 2020”, a declarat Balaj.

Închide ×