Life

Surpriză la Antena Stars! Gabriela Cristea, înlocuită! Cine va fi noua prezentatoare de la Te iubesc de nu te vezi

Știre de ultim moment! Gabriela Cristea este înlocuită! Află cine va fi noua gazdă de la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”!
09.07.2024 | 11:59
Surpriza la Antena Stars Gabriela Cristea inlocuita Cine va fi noua prezentatoare de la Te iubesc de nu te vezi
Surpriză la Antena Stars! Gabriela Cristea, înlocuită! Foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Știrea venită direct din culisele showbiz-ului! Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”! Află mai jos cine îi ia locul.

Surpriză la Antena Stars! Gabriela Cristea, înlocuită! Cine va fi noua prezentatoare de la Te iubesc de nu te vezi

Anul trecut, Gabriela Cristea a fost moderatoarea reality show-ului „Te iubesc de nu te vezi”. Acum, însă, dă ștafeta altcuiva la conducerea emisiunii de la Antena Stars. Vestea a făcut furori pe rețelele sociale, unde au anunțat cu entuziasm noua prezentatoare.

ADVERTISEMENT

E oficial! Gabriela Cristea va fi înlocuită cu Adela Lupșe! Toată lumea o știe de la show-urile-concurs unde a fost gazdă, poreclită drept „isterica de la miezul nopții”.

Adela Lupșe a devenit cunoscută pentru o scenă memorabilă care a făcut istorie, când a spart un telefon în direct. Gestul său neașteptat a stârnit o serie de reacții controversate, transformând-o pe Adela într-un figură populară din televiziune.

ADVERTISEMENT

Viitoarea gazdă a show-ului de pe Antena Stars a făcut marele anunț pe pagina oficială a emisiunii, punând capăt speculațiilor și confirmând că filmările vor începe în curând. Este o schimbare mare și fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum se va descurca în noul rol.

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane.

ADVERTISEMENT

Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755333726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe pe pagina oficială a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, potrivit click.ro.

După competiția „Mireasa: Capriciile iubirii”, Gabriela Cristea s-a întors pe micile ecrane cu un nou proiect. În 2023, a prezentat „Te iubesc de nu te vezi”, o reinterpretare modernă a unui format clasic. Ce părere avea atunci despre această emisiune aflată la început de drum?

ADVERTISEMENT

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, spunea atunci, Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT