Sport

Surpriză la antrenamentul lui Real Madrid. Gareth Bale a revenit la pregătiri și e apt de joc

După mai bine de două luni de accidentare, Gareth Bale a revenit la antrenamentele lui Real Madrid și are șanse mari să joace în weekend.
04.11.2021 | 19:30
Surpriza la antrenamentul lui Real Madrid Gareth Bale a revenit la pregatiri si e apt de joc
ADVERTISEMENT

Galezul nu a mai jucat de la întâlnirea cu Betis Sevilla din 28 august, atunci când a suferit o accidentare la genunchi.

Jucătorul de 32 de ani era așteptat să revină abia săptămâna viitoare, el fiind convocat la naționala Țării Galilor pentru partidele cu Belarus și Belgia din preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

Gareth Bale s-a întors la antrenamentele lui Real Madrid

Conform cotidianului As, antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a avut o surpriză plăcută la antrenamentul de joi când la baza de pregătire și-a făcut apariția chiar Gareth Bale, acesta primind acceptul medicilor să revină alături de coechipieri.

Atacantul a făcut doar prima parte a antrenamentului, dar este de așteptat ca el să ducă la bun sfârșit ședința de pregătire pe care tehnicianul italian a programat-o pentru vineri, 5 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Întoarcerea galezului vine într-un moment oportun, deoarece Ancelotti nu îl are la dispoziție pe brazilianul Rodrygo pentru întâlnirea de pe teren propriu cu Rayo Vallecano, din etapa a 13-a din La Liga, care este programată sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 22:00.

Bale, așteptat să fie titular cu Rayo

Dacă Gareth Bale va reuși să reziste antrenamentului de vineri, va fi cu siguranță inclus în lotul pentru partida din weekend. Mai mult, în absența lui Rodrygo și cu Eden Hazard și Marco Asensio ieșiți din planurile lui Ancelotti, el ar putea chiar să apară titular în jocul cu Rayo.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul galez a jucat doar trei meciuri în acest sezon, toate în La Liga, și a marcat un gol în remiza 3-3 cu Levante. În cele trei partide, Bale a început ca titular, dar a fost mereu înlocuit și a prins în total 193 de minute.

După întâlnirea de vineri din campionat, Gareth Bale va pleca la naționala Țării Galilor, care se luptă cu Cehia pentru ocuparea locului secund în Grupa E a preliminariilor CM 2022 și accederea la baraj.

ADVERTISEMENT

Benzema, protejat după accidentarea din UCL

De la ședința de pregătire de joi a ”galacticilor” a lipsit starul francez Karim Benzema, cel care s-a accidentat în partida cu Shakhtar Donetsk în care a marcat golul 1.000 al madrilenilor în Champions League.

Atacantul ”blanco” a reușit o dublă prin care a adus victoria Realului, dar a ieșit ușor accidentat și din precauție staff-ul medical i-a recomandat să facă o ușoară ședință în sala de forță. Cu toate acestea șansele sunt minime ca el să lipsească la meciul cu Rayo Vallecano.

O altă veste bună pentru Carlo Ancelotti este revenirea la antrenamente, deocamdată doar separat de restul grupului, a mijlocașului Dani Ceballos, accidentat la ligamente încă de la începutul lunii august.

ADVERTISEMENT