Sport

Surpriză la antrenamentul Universităţii Craiova! Cine s-a antrenat sub comanda lui Marinos Ouzounidis

17.05.2021 | 14:42
Surpriza la antrenamentul Universitatii Craiova Cine sa antrenat sub comanda lui Marinos Ouzounidis
Surpriză la antrenamentul U Craiova! Cine s-a antrenat sub comanda lui Marinos Ouzounidis
ADVERTISEMENT

Apariție surpriză la antrenamentul Universității Craiova. Nepotul lui Ilie Balaci și fiul lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci, Atanas, s-a antrenat sub comanda lui Marinos Ouzounidis. Tânărul de doar 16 ani a impresionat la „satelit” și a fost chemat să se antreze cu prima echipă.

Jucătorii Craiovei au o săptămână de foc. Miercuri, de la ora 21:30, Știința joacă în deplasare la FCSB, iar sâmbătă, la Ploiești, are loc finala Cupei României. Universitatea va da piept cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Oltenii trec printr-o perioadă nefastă. Au patru înfrângeri la rând în campionat. Ultimul eșec a fost împotriva CFR-ului pe teren propriu, scor 1-3. Ardelenii sunt aproape să câștige titlul din nou, după ce FCSB s-a încurcat cu Sepsi.

Atanas Trică, surpriza de la antrenamentul Universității Craiova. Marinos Ouzounidis l-a avut sub comandă pe nepotul lui Ilie Balaci

Ofensiva Universității Craiova nu dă deloc randament, iar oltenii se orientează către pepiniera proprie, acolo unde se poate afla un „diamant neșlefuit”. Vorbim despre Atanas Trică. Nepotul marelui marelui fotbalist Ilie Balaci și fiul antrenorului care a reușit promovarea cu FCU Craiova 1948, Eugen Trică, s-a aflat pentru prima dată sub comanda lui Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Atanas a impresionat la Centrul de Copii și Juniori al Universității Craiova, acolo unde a evoluat atât pentru juniorii Științei, cât și pentru „satelit”. Astfel, la recomandarea conducerii din cadrul clubului, Ouzounidis l-a chemat pe tânărul fotbalist la antrenament.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că nepotul lui Ilie Balaci a semnat cu Universitatea Craiova, echipă la care bunicul său a făcut istorie. În curând, acesta și-ar putea face debutul și ar putea fi rival cu tatăl său în viitorul sezon.

ADVERTISEMENT
Atanas Trică Universitatea Craiova
Atanas Trică s-a aflat pentru prima dată la antrenament cu prima echipă a Universității Craiova

„Modelul meu în fotbal din întreaga lume este Haaland. Mă asemăn cu el ca stil de joc. De asemenea, îmi place foarte mult este Elvir Koljic, jucătorul Craiovei,” spunea Atanas pentru FANATIK.

Universitatea Craiova, probleme în ofensivă! Jovan Markovic are mai multe goluri în campionat decât Mamut și Tudorie la un loc

După accidentarea lui Elvir Koljic, Universitatea Craiova și-a pierdut apetitul ofensiv. Niciun jucător care ar fi trebuit să îi ia locul atacantului bosniac nu a dat randament. Ivan Mamut are doar un gol în Liga 1, iar Alexandru Tudorie i-a „urmat exemplul”, având același număr în dreptul său.

ADVERTISEMENT

Un tânăr jucător împrumutat de Universitatea la Academica Clinceni a fost mult mai prolific decât cei doi. Jovan Markovic, 20 de ani, a reușit o „dublă” în meciul cu FC Botoșani. În total, în 12 partide de campionat, fotbalistul a înscris patru goluri! Ba mai mult, acesta nu a fost niciodată integralist, bifând doar 270 de minute. De asemenea, Markovic are și două pase decisive în contul său.

Din sezonul viitor, Marinos Ouzounidis s-ar putea baza pe serviciile lui Markovic, deoarece împrumutul său expiră la vară, iar oficialii Științei vor să îi mai dea o șansă acestuia. La Universitatea, Jovan Markovic nu a dat niciodată randamentul pe care l-a așteptat toată lumea de la el, deoarece a avut mai multe probleme medicale și nici viața din afara terenului nu a fost gestionată atât de bine de către tânărul de 20 de ani.

Jovan Markovic
Jovan Markovic este gata să dea goluri în alb-albastrul Științei

„Din sezonul următor vreau să joc pentru Universitatea Craiova, să dau goluri și să luăm campionatul. Cei de acolo mă urmăresc.

Am avut niște semnale, am discutat, dar nu e nimic sigur încă,” a declarat Jovan Markovic după cele două goluri cu FC Botoșani.

  • 15 apariții are Jovan Markovic pentru Universitatea Craiova
  • 150.000 de euro este cota fotbalistului împrumutat la Academica Clinceni

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT