Life

Surpriză la Casa iubirii. Doi concurenți s-au sărutat și au luat pe toată lumea prin surprindere

Surpriză la Casa iubirii! Doi concurenți care au intrat pe parcurs, fiecare pentru o altă persoană, dau semne că s-au îndrăgostit.
25.08.2023 | 16:23
Surpriza la Casa iubirii Doi concurenti sau sarutat si au luat pe toata lumea prin surprindere
Doi concurenți ai emisiunii Casa iubirii s-au sărutat fără să mai țină cont de nimeni și nimic. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina și Alexandru de la Casa iubirii au luat pe toată lumea prin surprindere și s-au sărutat. Cei doi au intrat în emisiune pe parcurs, prezentenându-și interesul pentru alți concurenți, dar acum dau semne că s-au îndrăgostit.

Irina și Alexandru, noul cuplu de la Casa iubirii?

Surpriză la Casa iubirii: Alexandru și-a făcut curaj și a sărutat-o pasional pe Irina. Martori au fost colegii lor, care au fost luați prin surprindere și au rămas șocați atunci când au văzut ce se petrece, mai ales că ei nu au intrat în emisiune de la început.

ADVERTISEMENT

Primul care a intrat în cursa pentru a-și găsi jumătatea a fost tânărul. De acasă, el a fost atras de Patricia, așa că s-a înscris în show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea. Între ei nu a fost să fie, iar între timp, concurenta a fost eliminată. 

Mai târziu a pășit în Casa iubirii și Irina. Ea își dorea să îl cunoască mai bine pe Robert, care deja forma un cuplu cu altcineva la momentul respectiv. Astfel, nici ea, dar nici Alexandru nu au reușit să-și găsească jumătatea.

ADVERTISEMENT

Sau nu până acum, căci în ultima ediție difuzată a emisiunii au dat de înțeles că au toate șansele să formeze un cuplu. În ultima perioadă, Alexandru a recunoscut că începe să dezvolte sentimente pentru frumoasa blondină.

Momentul în care Alexandru o sărută pe Irina

Astfel că, încurajat de ceilalți băieți, concurentul emisiunii Casa iubirii și-a luat inima în dinți și a pregătit un moment special cu care să o cucerească pe Irina și nu pare să fi dat greș nici măcar puțin.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a prezentat în casa fetelor cu un trandafir în mână și cu ținută adecvată. Alexandru a lăsat inhibițiile deoparte și a pus în scenă un adevărat număr de dans. Emoționată, dar și entuziasmată, Irina a trăit la maxim fiecare clipă.

De pe margine, ceilalți concurenți au privit uimiți, mai ales că nu se așteptau ca cei doi să se sărute chiar în acel moment. Băieții s-au bucurat pentru ei și l-au aplaudat cu patimă pe prietenul lor.

ADVERTISEMENT

Încântați au fost și fanii Casa iubirii, care în secțiunea de comentarii de pe  YoutTube – acolo unde a fost publicat momentul, i-au felicitat pe Irina și pe Alexandru. „Superb, foarte frumos. Succes”, „Cel mai educat”, „Bravo, Alexandru, felicitări”, sunt o parte dintre reacțiile oamenilor.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Marele truc pentru a economisi curent. Răcirea apartamentului fără mari costuri
Marele truc pentru a economisi curent. Răcirea apartamentului fără mari costuri
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux