Fotbal intern

Surpriză la CFR Cluj: un fost antrenor al FCSB conduce echipa în derby

19.03.2021 | 21:09
Surpriza la CFR Cluj un fost antrenor al FCSB conduce echipa in derby
ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj este un meci care a adus multe surprize, printre care și Vergil Andronache, fost antrenor al „roș-albaștrilor”, care acum stă pe banca tehnică a rivalilor.

După surpriza lui Toni Petrea de a-l alege pe Ovidiu Popescu pe poziția de fundaș stânga, plan anticipat în exclusivitate de FANATIK, și CFR Cluj a punctat la capitolul „surprize”.

ADVERTISEMENT

Vergil Andronache a fost antrenor interimar la FCSB în sezonul 2019-2020, după demisia lui Bogdan Andone, până la venirea lui Bogdan Argeș Vintilă.

Surpriza CFR-ului în meciul cu FCSB

CFR Cluj a surprins după ce l-a avut pe postul de antrenor pentru derby-ul cu FCSB pe Vergil Andronache, fost antrenor al „roș-albaștrilor” în urmă cu un sezon.

ADVERTISEMENT

Cum a fost posibilă o astfel de mutare? Edi Iordănescu este suspendat pentru partida cu FCSB, iar antrenorul secund Alex Radu s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Bilanțul lui Vergil Andronache pe banca tehnică a FCSB-ului:

  1. FCSB – Voluntari 1-3
  2. Mlada Boleslav – FCSB 0-1
  3. FCSB – Poli Iași 1-2
  4. FCSB – Vitoria Guimaraes 0-0
ADVERTISEMENT
Vergil Andronache dând indicații
Vergil Andronache dând indicații

Cine este Vergil Andronache

Vergil Andronache a fost antrenor în centrul de tineret al Sportului Studențesc și, după desființarea clubului, a pastrat mai multi jucatori din grupa 1996, cu care a fost campion național.

Andronache a antrenat și prima echipă a Sportului, cu care a terminat pe primul loc turul Ligii a doua, în sezonul 2013-2014, cu puțin timp înainte ca Vasile Șiman să desființeze echipa.

ADVERTISEMENT

În acel moment, la Sportul Studențesc mai evoluau Dacian Varga, Valentin Lazăr sau Ionuț Șerban.

Luca Andronache este fiul său, care evoluează în prezent la Viitorul, pentru care a debutat în actualul sezon din Liga 1. Acesta a jucat deja 8 partide pentru Viitorul, însă nu a reușit să înscrie încă niciun gol pentru formația lui Gică Hagi.

  • 50 de ani este vârsta lui Vergil Andronache
  • 17 ani este vârsta lui Luca Andronache, fost junior la FCSB
ADVERTISEMENT