Life

Surpriză la Chefi la Cuțite! A fost salvat de la eliminare: “Mi s-a blocat creierul”

Surpriză în ediția de marți Chefi la Cuțite. Un concurent a fost la un pas de eliminare, dar a fost salvat de unul dintre chefi.
31.05.2023 | 07:22
Surpriza la Chefi la Cutite A fost salvat de la eliminare Mi sa blocat creierul
Un concurent de la Chefi la Cuțite a fost salvat de la eliminare. Sursa foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

În ediția de marți seară a emisiunii Chefi la Cuțite, un concurent a avut parte de o adevărată surpriză după ce a fost salvat de la eliminare. Preparatul său a obținut cele mai puține puncte, dar a primit o nouă șansă în competiția culinară.

Surpriză la Chefi la Cuțite! Un concurent a fost salvat de la eliminare

Concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu au reușit să se salveze de la eliminare în ediția de marți seară. La duel au intrat concurenții lui Sorin Bontea și ai lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Farfuria lui Florin Borșaru a primit cel mai mic punctaj după proba eliminatorie, așa că acesta urma să plece din competiție. Jurații au criticat felul în care concurentul a gătit carnea, care s-a ars, însă concurentul nu știe ce i s-a întâmplat.

Florin a spus că și-a dorit cu adevărat să fie în echipa lui chef Dumitrescu și s-a bucurat atunci când juratul l-a lăsat să fie lider. Această zi nu a fost cea mai bună pentru concurent.

ADVERTISEMENT

“Când l-am pus în farfurie, nu mai aveam ce să fac. Mi s-a ars, am avut și un fel de piure. N-am mai gândit. Puteam să fac o grămadă de chestii, dar mi s-a blocat creierul. Atât am mai putut creierul meu.

Jur că nu am cuvinte. Sincer, sunt gol, efectiv, sunt gol (…) A fost ceva de moment în creierul meu. Până să mă dezamăgesc pe mine, știu că l-am dezamăgit pe chef, a declarat Florin Borșaru la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Atunci când nu se aștepta, Florin Borșaru a primit o nouă șansă și a fost salvat de la eliminare. Însă concurentul nu a mai făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, deoarece Sorin Bontea este cel care l-a salvat.

Chef Bontea i-a oferit o amuletă concurentului, însă acesta era prea emoționat ca că citească ce scria pe ea. Ulterior, acesta a realizat că Sorin Bontea l-a salvat și că acum face parte din echipa sa.

ADVERTISEMENT

“Nu mai puteam să vorbesc. Ziua de azi a fost prea cu de toate (…) Sunt super fericit că sunt în continuare în competiție, sunt super fericit că chef Bontea mi-a dat o a doua șansă.

Înseamnă că oamenii ăștia chiar văd ceva în mine și nu sunt aici să dezamăgesc. Sunt aici ca să îmi depășesc condiția”, a mai spus el, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT