Sport

Surpriză la Dinamo. Diego Fabbrini s-a prezentat la vizita medicală. Prima reacție a italianului

Dinamoviștii s-au prezentat miercuri dimineața la INMS unde au făcut vizita medicală. Deși nu a participat marți la primul antrenament, Diego Fabbrini a fost și el prezent la Institutul Național de Medicină Sportivă.
16.06.2021 | 13:15
Surpriza la Dinamo Diego Fabbrini sa prezentat la vizita medicala Prima reactie a italianului
ADVERTISEMENT
16-06-2021
10:16

Fabbrini lasă să se înțeleagă că va pleca de la Dinamo

Diego Fabbrini a lipsit de la reunirea lotului echipei Dinamo, dar a fost prezent la vizita medicală și a lăsat să se înțeleagă că sunt șanse mici să continute alături de ”câini”.

”Nu am fost prezent la reunire pentru că am aterizat noaptea trecută în București, am avut avionul târziu. În câteva zile voi decide ce voi face, nu știu ce să spun acum. Nu știu ce așteptări să am de la Dinamo, astăzi o să fac primul antrenament cu echipa și în zilele următoare o să mă decid asupra viitorului meu.

Situația este dificilă, toată lumea știe asta. Nu știu dacă sezonul acesta o să fie mai greu decât precedentul, depinde cum va decurge pregătirea de vară, ce transferuri se vor face, deocamdată nu știm ce va urma”, a declarat italianul la vizita medicală.

25 de jucători din lotul lui Dinamo au făcut, miercuri, vizita medicală periodică. Au absentat, motivat, Deian Sorescu, Steliano Filip și Ionuț Șerban, ultimii doi accidentați.

În perioada următoare, dinamoviștii vor continua să se antreneze la Săftica, iar luni vor merge în Turcia pentru un stagiu de pregătire centralizat.

ADVERTISEMENT

De ce s-a prezentat Diego Fabbrini la INMS

După un sezon dificil, măcinați de incertitudini și plătiți de suporterii-acționari, dinamoviștii și-au reluat, marți, antrenamentele, iar miercuri au făcut vizita medicală.

Lotul de jucători care s-a prezentat la INMS:

  • Mihai Eșanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu (portari);
  • Constantin Nica, Ante Puljic, Florin Bejan, Andrei Radu, Marco Ehmann, Deniz Giafer, Ricardo Grigore (fundași);
  • Paul Anton, Alexandru Răuță, Vlad Achim, Geani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Bordușanu, Dragoș Penescu, Andrei Florescu, Diego Fabbrini (mijlocași);
  • Adam Nemec, Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu, Cătălin Măgureanu (atacanți);
ADVERTISEMENT

Italianul Diego Fabbrini s-a prezentat și el la vizita medicală a dinamoviștilor, dar a solicitat doar un test pentru coronavirus. Fabbrini și Janusz Gol nu s-au prezentat la reunirea de marți și au notificat clubul, așteaptând să le fie achitate datoriile care se ridică la aproximativ 300.000 de euro.

În aceeași situație este și Florin Bejan. Fundașul central a câștigat litigiul cu Dinamo și are de recuperat 40.000 de euro. După ce a discutat cu antrenorul Dusan Uhrin, acesta a decis să se pregătească alături de coechipieri.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin trage un semnal de alarmă

La începutul săptămânii viitoarea, Dinamo va pleca în Turcia, la Bolu, unde va efectua un stagiu de pregătire centralizată în perioada 21-28 iunie.

Managerul sportiv Marius Adrian Nicolae a anunțat că la sfârșitul stagiului, pe 27 iunie, echipa va disputa un meci amical în compania multiplei campioane Galatasaray Istanbul.

ADVERTISEMENT

Până atunci, antrenorul echipei, Dusan Uhrin, speră să lămurească situația sa și a fotbaliștilor, dar nu știe dacă are cu cine să discute.

”Oamenii care muncesc pentru noi trebuie şi ei plătiţi. Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici”, a declarat Uhrin.

ADVERTISEMENT