Sport

Surpriză la Dinamo! Steliano Filip se întoarce la antrenamente. Ce se întâmplă cu Ricardo Grigore

Dinamo se pregătește să joace pentru prima dată în istorie în Liga 2. Sezonul va începe pe 6 august, iar „câinii roșii” ar putea avea în continuare câțiva dintre fotbaliștii experimentați.
21.06.2022 | 18:45
Surpriza la Dinamo Steliano Filip se intoarce la antrenamente Ce se intampla cu Ricardo Grigore
Surpriză la Dinamo! Steliano Filip se întoarce la antrenamente. Ce se întâmplă cu Ricardo Grigore. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Retrogradată pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie, Dinamo se pregătește acum la Săftica sub comanda tehnicienilor Gheorghe Mihali și Iulian Mihăescu. Deși părea imposibil, lotului se vor alătura cât de curând și vedetele Steliano Filip și Ricardo Grigore.

Steliano Filip va fi cel mai bine plătit jucător din eșalonul secund

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Steliano Filip (28 de ani) și-a dorit din tot sufletul să plece din „Groapă”, după retrogradarea lui Dinamo, având în vedere relația imposibilă cu fanii. Cu toate acestea, fundașul stânga va rămâne cel mai probabil în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Filip mai are contract cu roș-albii până în vara lui 2023 și, conform prosport.ro, de miercuri, 22 iunie, se va prezența la pregătire, deoarece nu a ajuns la un acord cu clubul în privința unei rezilieri amiabile.

Prin urmare, fostul internațional român va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Liga 2. Lunar, Steliano Filip încasează 9500 de euro la Dinamo!

ADVERTISEMENT

„Acum, vor avea motive să mă înjure toți”, ar fi transmis fundașul într-o discuție cu apropiații.

Ce se întâmplă cu Ricardo Grigore și Andrei Radu

Dinamo nu are de gând să îl piardă gratis nici pe Ricardo Grigore (23 de ani). Contractul fundașului cu roș-albii e valabil până la 30 iunie 2024. La fel ca Filip, Grigore vrea să plece din Ștefan cel Mare, dar conducerea nici nu concepe să nu primească niciun ban în schimbul dezlegării sale.

ADVERTISEMENT

Cele două părți continuă tratativele în perioada imediat următoare, dar, între timp, din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, de miercuri, 22 iunie, Ricardo Grigore se va prezenta și el la antrenamentele lui Dinamo.

În ceea ce îl privește pe Andrei Radu (26 de ani), șansele ca el să continue la Dinamo sunt extrem de mici, deoarece ar trebui să accepte un salariu derizoriu, față de cei aproape 10 mii de euro lunar pe care îi are în contract. Din informațiile FANATIK, conducerea încearcă totuși să îl convingă pe fundașul lateral să rămână și negociază scăderea salariului.

ADVERTISEMENT

La fel ca în cazul lui Steliano Filip, înțelegerea lui Andrei Radu cu Dinamo este valabilă până la data de 30 iunie 2023.

  • 7 selecții are Steliano Filip pentru echipa națională a României
ADVERTISEMENT