Fotbal intern

Surpriză la FCSB: Doi veterani continuă din vară! Ce va face De Amorim

18.05.2018 | 08:24
Surpriză la FCSB: Doi veterani continuă din vară! Ce va face De Amorim
Filipe Teixeira e aproape de prelungirea înțelegerii cu FCSB, care expiră în vară

Plecarea lui Șumudică de la Kayserispor înseamnă că turcii aproape sigur nu vor activa clauza pentru mijlocașul ofensiv William De Amorim, jucător împrumutat de la FCSB. Acesta ar urma să se întoarcă la FCSB din vară, unde însă se pare că va avea o concurență uriașă!

Atât Cristi Tănase cât și Filipe Teixeira vor continua alături de FCSB, susține directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica: Îi expiră împrumutul, dar oamenii pot activa clauza. Nu ştiu ce va fi. Dacă De Amorim nu are altă ofertă, se va întoarce. Deşi, după declaraţiile date după ce a plecat, nu cred că vrea să vină înapoi. Dacă va reveni, va intra într-o concurenţă cu Cristi Tănase, cu Teixeira, cu Florinel Coman. Întrebat de ce l-a enumerat şi pe “Dodel”, în condiţiile în care acesta are contract doar până în vară, MM a dezvăluit că acestuia i se va prelungi cel mai probabil înțelegerea cu roș-albaștrii.

FCSB caută noi jucători

Dacă despre Teixeira FANATIK.RO a anunțat că există negocieri pentru prelungirea înțelegerii, oamenii din fotbal îl dădeau mai mult ca sigur plecat pe Dodel Tănase. Până acum FCSB i-a acontat pe tinerii Qaka și Olimpiu Moruțan. Directorul sportiv al FCSB a afirmat însă că roș-albaștrii vor căuta în continuare noi jucători: “Suntem în căutare de jucători pe mai multe poziţii. Dar mai avem trei zile să aflăm deznodământul acestui campionat. Apoi, ne vom canaliza energiile pe transferuri. Eu urmăresc mulţi jucători, dacă se va apela la mine, pot face propuneri“, a concluzionat Mihai Stoica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri