News

Surpriză la Ferma! Sora Claudiei Pavel intră în show-ul de la PRO TV. Cine e Paula Pavel și cum se va răzbuna pe Brigitte

02.04.2019 | 10:10
Surpriza la Ferma Sora Claudiei Pavel intra in showul de la PRO TV Cine e Paula Pavel si cum se va razbuna pe Brigitte

Ferma, show-ul cu care Pro TV cucerește audiențele în această primăvară, nu încetează să-i surprindă pe telespectatori. Ediția din această seară vine cu noi provocări pentru fermier, dar și cu un alt rival ce-și va face apariția în competiție. Este vorba despre nimeni alta decât sora Claudiei Pavel.

Sora Claudia Pavel are de gând să-și răzbune sora. Ce o așteaptă pe Brigitte

Surpriză de proporții pentru concurenții din Ferma. Începând cu ediția din această seară, producătorii emisiunii o vor introduce în competiție pe Paula, sora Claudiei Pavel. Chiar dacă au reușit să o elimine pe Cream, sora acesteia vine cu gânduri de răzbunare și se anunță un rival de temut.

În vârstă de 38 de ani, Paula Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați make-up artiști de la noi din țară, printre clineții săi numărându-se multe nume mari din lumea showbiz-ului. Înfuriată la culme de acuzațiile lansate de Brigitte Sfăt la adresa surorii sale, Paula intră în fermă pentru a o răzbuna pe Cream, dar și pentru a câștiga marele premiu de 50.000 de euro.

Claudia Pavel, alături de sora sa, Paula și de băiețel
Claudia Pavel, alături de sora sa, Paula și de băiețel

Reacțiile concurenților, la vederea Paulei Pavel

Concurenții din fermă au rămas muți de uimire, la vederea noii lor colege. Brigitte Sfăt este sigură că Paula a intrat în competiție cu un singur gând, acela de a-și răzbuna sora. De altfel, cu puțin timp înainte să intre în fermă, make-up artistul a reacționat în termeni duri la adresa fostei soții a lui Ilie Năstase, anunțând-o că o va da în judecată pentru afirmațiile făcute la adresa surorii sale.

Toată lumea a simţit furie. O voi da în judecată pentru calomnie. Surorii mele îi afectează imaginea aceste afirmaţii. Claudia era un copil atunci, nu avea cum să aibă o relaţie cu soţul acestei doamne. Sunt la stadiul în care nu mai simt furie pentru ea, ci milă. O aştept pe Claudia acasă şi vom demara procesul împotriva lui Brigitte. Mi s-a recomandat să o dau în judecată” , a declarat Paula Pavel.