Life

Surpriză la Mamaia! Interpreta melodiei pe care Gabriela Firea şi Florentin Pandele au făcut un dans devenit viral vine în România

Surpriză la Mamaia. Aici va cânta interpreta melodiei Jerusalema, pe care Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au filmat dansând, în vreme de pandemie.
22.08.2022 | 14:34
Surpriza la Mamaia Interpreta melodiei pe care Gabriela Firea si Florentin Pandele au facut un dans devenit viral vine in Romania
Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au filmat în 2020, dansând pe melodia lui Nomcebo-Zikode, ”Jerusalema”. Sursa foto: facebook, captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Interpreta melodiei Jerusalema, devenită hit în 2020, și pe care Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au filmat dansând, vine în România. Nomcebo Zikode va cânta în cadrul unui eveniment de pe litoral.

Nomcebo Zikode vine în România. Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au filmat în 2020 dansând pe melodia ei ”Jerusalema”

Pe data de 26 august Nomcebo Zikode va pune piciorul pentru prima oară în țara noastră și va concerta, live, la Loft Mamaia. Totul se va întâmpla în cadrul unui eveniment care va reuni personalități distinse, anunță organizatorii.

ADVERTISEMENT

”Interpreta celebrului hit Jerusalema, Nomcebo Zikode, vine pentru prima data in Romania si va concerta pe 26 august, la Loft, Mamaia, in cadrul Black Sea Excellence Awards Gala.

Turismul, moda, precum si proiecte si inițiative de succes din tarile de la Marea Neagra vor fi
premiate in cadrul Black Sea Excellence Awards Gala care va reuni in Mamaia o suita de personalități distinse si oameni de afaceri internaționali.

ADVERTISEMENT

Evenimentul va cuprinde fashion show-uri de top, concursul Miss Black Sea si concertul Nomcebo Zikode urmat de o super petrecere pe ritmul hitului Jerusalema. Romanii prezenti vineri la Loft vor putea dansa la unison pe ritmul care a cucerit si unit inimile a miliarde de oameni”, anunță organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.

Nomcebo Zikode a devenit cunoscută în întreaga lume în 2020, datorită melodiei ”Jerusalema”.  Deși piesa a fost lansată în 2019, un an mai târziu s-a transformat în hit. Ritmul său a cucerit milioane de oameni, mulți catalogând-o ”imnul pandemiei”.

ADVERTISEMENT

Totul a luat amploare după ce un grup de prieteni din Angola s-a filmat dansând pe acordurile cântecului, cu o coregrafie proprie. Video-ul a fost distribuit apoi de internauți și s-a transformat într-unul viral.

Cum au dansat Gabriela Firea și Florentin Pandele pe ”Jerusalema”

Tot mai multe persoane au început să îndrăgească coregrafia și s-au filmat pe ritmurile ei. Printre cei care au făcut acest lucru s-au aflat și Gabriela Firea și Florentin Pandele.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au stârnit amuzamentul apoi în spațiul public, făcându-se multe ironii pe seama lor. În cadrul unei intervenții la TV, Gabriela Firea a explicat că soțul a insistat să posteze momentul pe rețelele de socializare, ea nefiind de acord.

ADVERTISEMENT