Life

Surpriză la pupitrul știrilor Antenei 1! Alessandra Stoicescu, înlocuită de un personaj extrem de iubit

01.04.2021 | 14:29
Surpriza la pupitrul stirilor Antenei 1 Alessandra Stoicescu inlocuita de un personaj extrem de iubit
ADVERTISEMENT

Telespectatorii Antenei 1 vor avea parte de o mare surpriză în weekend-ul care urmează! Alessandra Stoicescu va fi înlocuită de unul din cele mai iubite personaje în rândul copiilor din România!

Îndrăgita prezentatoare de televiziune le va da întâlnire românilor duminică dimineața la ora 09:00 într-o ediție specială Casa Zurli, în care prichindeii vor afla lucruri interesante despre ce înseamnă să lucrezi în televiziune, în special să prezinți știrile.

ADVERTISEMENT

Sandra îi va explica tainele profesiei de jurnalist unei tinere pe care o știu toți copiii din România, nimeni alta decât Fetița Zurli!

alessandra stoicescu
Sandra Stoicescu, alături de Fetița Zurli
alessandra stoicescu
Alessandra Stoicescu le va desluși copiilor tainele televiziunii în cadrul edițiie Casa Zurli de duminică, 4 aprilie 2021

Alessandra Stoicescu, profesoară pentru fetița Zurli la pupitrul știrilor de la Antena 1

Copila va fi de-a dreptul fascinată de lucrurile pe care le va afla de la vedeta cu ani buni de experiență în spate în jurnalismul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Gașca Zurli va aduce în prim plan una din cele mai delicate probleme, care îi afectează pe copii din multe puncte de vedere. Tema care va fi tratată în ediția specială de duminică este cea a discriminării sau a excluderii pe care o trăiesc copiii pentru că sunt diferiți, fie că sunt supraponderali sau au un aspect aparte.

Fanii emisiunii de dimineață vor avea o surpriză și la Roata Zurli, unde va fi prezentă Anca Androne, actriță cunoscută din telenovela Adela.

ADVERTISEMENT

Actrița va intra în lumea Zurli împreună cu fata ei, Lara, care se va împrieteni destul de repede cu personajele lumii Zurli.

Trupa-fenomen Gașca Zurli aduce în fiecare duminică magia spectacolelor pentru copii pe micile ecrane, în producția marca Antenei 1.

ADVERTISEMENT

Emisiunea pentru cei mici este cea mai urmărită pe tronsonul orar în care este difuzată și este, de departe, cea mai iubită producție pentru copii.

Gașca Zurli, un fenomen național construit cu greu

Succesul de care se bucură Gașca Zurli nu a fost unul garantat de la bun început, ci construit în timp, după cum spune mămica acestui proiect, omul de radio Mirela Retegan.

„Nu a fost un succes peste noapte. Am construit pas cu pas o lume minunată a copilăriei, plină de jocuri educative și de cântece vesele. Părinții sunt fericiți pentru că vin la spectacole de unde copiii pleacă cu niște lecții învățate: să mănânce corect, să își facă curat în cameră, să fie respectuoși, să își aprecieze prietenii.

Copiii sunt fascinați că sunt față în față cu personajele pe care le iubesc, fac fotografii împreună și primesc autografe”, a declarat Mirela Retegan pentru transilvaniareporter.ro.

 

 

 

 

 

 

 

5 Attachments

ADVERTISEMENT
Tags: