ADVERTISEMENT
Life

Surpriză la Puterea dragostei! Andra Volos a reintrat în competiție. Prima imagine din casă

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 10:49
Surpriză la Puterea dragostei! Andra Volos a reintrat în competiție. Prima imagine din casă
Andra Volos de la Puterea dragostei, dezvăluire uimitoare. Cum arată bărbatul pe care l-a iubit patru ani Foto: Instagram

Andra Volos s-a reîntors în casa Puterea dragostei, iar fanilor nu le vine să creadă! Fosta parteneră a lui Bogdan Mocanu, câștigătoarul primului sezon al reality-show-ului de la Kanal D s-a gândit că merită o a doua șansă așa că a zburat din Italia, acolo unde locuiește, direct în Istanbul.

ADVERTISEMENT

Andra Volos s-a întors în casa Puterea dragostei

Frumoasa șatenă a postat mai multe filmulețe pe contul ei de Instastory, ba din aeroport, ba din avion, fără să le spună fanilor încotro se îndreaptă.

În cele din urmă, fosta iubită a lui Mocanu a arătat care a fost destinația finală: casa Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Cu un top alb în formă de scoică și pantaloni din denim evazați, Andra Volos s-a lăsat pozată în casa unde se filmează reality-show-ul care a înnebunit publicul tânăr din România.

Bogdan Mocanu, explicații despre tânăra cu care a fost văzut, care a făcut-o geloasă pe Andra

După despărțirea de Andra, Bogdan a fost văzut cu o tânără despre care s-a spus că este iubita lui. Acesta a vrut să clarifice situația, mai ales că știa că Andrei s-ar putea să îi facă rău.

ADVERTISEMENT

„Vreau să clarific că eu cu fata aia din poze nu avem nicio treabă, suntem prieteni, care nu s-au văzut de șase ani. Pe scaunul pe care stătea au mai stat probabil 10 femei și 10 bărbați să fac poze în seara aia. Astea sunt niște zvonuri aruncate, ca să se atragă atenția asupra mea.

Probabil Andra era preocupată să pună poze în fundul gol pe Instagram sau să iasă cu fel și fel de terminate și terminați. Sau să-și facă bilet și să se ducă la Istanbul, lucru pe care mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face niciodată și să mă dezamăgească”, a declarat Bogdan despre imaginile în care era periculos de apropiat de o domnișoară.

ADVERTISEMENT

Andra și Bogdan au format unul din cele mai apreciate cupluri de la Puterea dragostei. După ieșirea din sezonul doi a șatenei, relația lor a cunoscut mai multe coborâșuri decât urcușuri.

Bogdan Mocanu a câștigat primul sezon al concursului de la Kanal D, alături de Bianca Comănici, cea care în sezonul doi avea să devină iubita câștigătorului, Livian Pop din Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT
andra volos puterea dragostei
Andra Volos s-a întors în casa Puterea dragostei. Foto: Instagram
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!