LIVE Actualizat 29-03-2023
20:26

Surpriză la Survivor România pe 29 martie 2023. Antonia și Alex Velea, în Dominicană, la unificarea triburilor

Noi surprize la Survivor România 2023 în ediția de miercuri, 29 martie. Antonia și Alex Velea ajung și ei în Republica Dominicană.
29.03.2023 | 22:54
Surpriza la Survivor Romania pe 29 martie 2023 Antonia si Alex Velea in Dominicana la unificarea triburilor
Surpriză la Survivor România pe 29 martie 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
29-03-2023
20:26

Încep individualele la Survivor România

Faimoșii și Războinicii s-au bucurat de un concert ca în filme. Alex Velea și Antonia au ajuns în Republica Dominicană și au făcut show. 

La finalul spectacolului, Daniel Pavel a făcut anunțul cel mare. Prezentatorul Survivor România a precizat că nu vor mai exista două triburi, ci doar unul singur: Tribul Taino. 

De asemena, de acum fiecare concurent va lupta pentru el și nu pentru echipa sa. Încep individualele la Survivor România de săptămâna viitoare. 

29-03-2023
19:54

Dan Ursa și Remus Boroiu au slăbit cel mai mult la Survivor România

Daniel Pavel a adus cântarul pentru a afla cât de mult au slăbit concurenții de la Survivor România. Cea mai mare surpriză a fost Dan Ursa. 

Războinicul a venit în Republica Dominicană cu 116 kilograme, iar acum cântărește 99 de kilograme, adică a slăbit aproape 17 kilograme.

De cealaltă parte, Robert Moscalu a venit la Survivor România cu 86 de kilograme, iar după aproape trei luni, cântărește 72,2 kilograme. Acesta a slăbit deci mai bine de zece kilograme.

Și Kamara, dar și Ionuț Iftimoaie au slăbit enorm. Iftimoaie a ajuns în competiție cu 102 de kilograme, iar acum cântărește 94,3 kilograme acum, deci a slăbit mai bine de șapte kilograme. Pe de altă parte, Kamara a venit la Survivor România cu 80 de kilograme, iar acum cântărește 72,20 kilograme.

29-03-2023
18:54

Noi surprize pentru Faimoși și Războinici

Mai departe, Faimoșii și Războinicii care au luptat cu Four Stars au fost nevoiți să își aleagă alți colegi care să se bucur de masaj. Doar patru persoane puteau să meargă. 

Remus Boroiu a ales-o pe Bianca Patrichi pentru masaj. De cealaltă parte, Ștefania a ales-o pe Carmen Grebenișan.

Alin Chirilă și Alexandra Ciomag în schimb au hotărât că fetele din echipă merită un masaj. Drept urmare, toate vor merge acolo. 

Daniel Pavel a mai anunțat că fiecare concurent va avea parte de un răsfăț, având loc pregătirile pentru marea unificare. De asemenea, prezentatorul Survivor România a mai anunțat și alte surprize plăcute. 

29-03-2023
18:40

Zanni, Elena, Oana și Alex Delea pleacă acasă

Daniel Pavel a anunțat că Zanni, Elena Chiriac, Oana Ciocan și Alex Delea, vor pleca acasă după o săptămână petrecută la Survivor România. 

Fiecare dintre ei a vorbit pe scurt despre revenirea la Survivor România, dar și despre cum i-au găsit pe Faimoși și pe Războinici. 

”Când am venit în Dominicană, Războinicii erau uniți, dar eu voiam să fie mai uniți. Le-am oferit secrete pe care eu nu le-am făcut la Survivor. Am zis că vreau să îi las foarte închegați și pregătiți pentru trofeu. Vreau să fie uniți și sincer unii cu ceilalți”, a spus Oana Ciocan.

”Am venit cu emoții. I-am găsit cu emoții pe Faimoși. Mă bucur că am putut să îi ajutăm cât de puțin i-am ajutat cu sfaturi, cu energie. Cred că una din lecțiile pe care le-am învățat este să știi să pierzi. Astăzi am pierdut 3 puncte, dar am câștigat experiență”, a adăugat Elena Chiriac. 

”I-am găsit pe Faimoși dezorientați, dezbinați și fiecare cu dorința arzătoare de a câștiga el 100.000 de euro. Fiecare a înțeles că echipa este doar o iluzie de moment. Perspectiva mea este doar a mea. Nu încercați să fiți altcineva și cel mai bun să câștige”, a completat Zanni. 

”Problema cu Zanni odată venit aici se rezolva. Pierdea el, câștigam eu și viceversa. Pe Războinici i-am găsit bine și cred că i-am lăsat bine. Faceți ce știți, aruncați cum știți, nu mă bag peste voi. Vreau să câștige să se bucure, vreau să piardă și să-i doară, să revină pe traseu și să câștige din nou”, a mai adăugat și Alex Delea. 

29-03-2023
18:33

Alin Chirilă l-a învins pe Zanni. Scorul final este de 5-4

Elena Chiriac și Ștefania au revenit pe traseu. Ștefania a adus primul ei punct echipei, scorul fiind de 4-4. 

Mai departe Alin și Alexandra Ciomag au intrat în cursă alături de Zanni și Elena Chiriac la ștafeta zilei. Acest punct este unul decisiv pentru ambele echipe.

Alin Chirilă l-a învins rapid pe Zanni, dar și pe Four Stars cu un scor de 5-4. 

29-03-2023
18:22

4-3 pentru Four Stars

Zanni și Remus Boroiu au continuat pe traseu. Zanni aduce încă un punct echipei sale, fix înainte ca Remus să intre la ultima probă, scorul fiind de 4-1 pentru Four Stars. 

Oana Ciocan și Alexandra Ciomag au fost următoarele. Alexandra a adus cel de-al doilea punct echipei sale, scorul fiind de 4-2 pentru Four Stars. 

Alex Delea și Alin Chirilă au intrat și ei pe traseu. Alin Chirilă a adus un punct echipei sale, scorul fiind de 4-3 pentru Four Stars. 

29-03-2023
18:03

3-1 pentru Four Stars

Mai departe, Ștefania și Oana Ciocan au intrat pe traseu. Un nou punct a mers către echipa Four Stars, scorul fiind de 2-0. 

Următorii pe traseu au fost Remus Boroiu și Alex Delea. Cel de-al treilea punct merge tot către Four Stras, scorul fiind de 3-0. 

Au intrat și Alexandra Ciomag și Elena Chiriac. Alexandra Ciomag a reușit să aducă primul punct echipei, scorul fiind de 3-1 pentru Four Stras. 

29-03-2023
17:47

Alin Chirilă, învins de Zanni pe traseu

Începe o probă specială la Survivor România. Fiecare echipă a fost nevoită să își aleagă cel mai bun concurent care să meargă pe traseu alături de Zanni, Alex Delea, Oana Ciocan, ori Elena Chiriac.

Ștefania și Alexandra Ciomag au fost primele fete trimise la înaintare. De cealaltă parte, Remus Boroiu și Alin Chirilă au făcut un pas în față. 

Alin Chirilă a intrat pe traseu cu Zanni, iar Alexandra Ciomag intră pe traseu cu Elena Chiriac. Remus Boroiu a intrat cu Alex Delea, iar Ștefania cu Oana Ciocan. 

Prima luptă s-a dat între Zanni și Alin Chirilă, iar învingător a ieșit a ieșit Zanni, aducând un punct echipei sale. 

Survivor România continuă, iar surprizele se țin în lanț. De această dată, două nume noi sunt în prim plan. Este vorba despre Alex Velea și Antonia, care cel mai probabil vor avea toată atenția telespectatorilor în această seara. Ce rol vor avea cei doi artiști?

Surprize mari la Survivor România miercuri seară

În ediția de marți 28 martie, am avut parte de răsturnări de situație la Survivor România. Doi concurenți din echipa Faimoșilor au plecat acasă, astfel că emoțiile au devenit și mai mari. În această seară însă, acestea vor atinge cote maxime după ce Alex Velea și Antonia ajung și ei în junglă.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce vom vedea în această seară la Survivor România? Un episod spectaculos. Faimoșii și Războinicii intră pe traseu în jocul pentru recompensă. Totuși, la final, toată lumea care parte de o surpriză plăcută. Atât Faimoșii cât și Războinicii au parte de o masă festivă.

Mai mult de atât, aceștia se bucură de și de un duș fierbinte, haine de gală, dar și diferite produse cosmetice. Triburile se unesc pentru prima oară în această seară. Astfel, nu vom mai avea Războinici și Faimoși, ci un singur trib Taino.

ADVERTISEMENT

De acum, Războinicii și Faimoșii vor ajunge să locuiască împreună pe aceeași insulă. Evident, ei vor fi nevoiți să se accepte reciproc și să se înțeleagă unii pe ceilalți. Iar unirea triburilor este un eveniment destul de mare la Survivor România. Cam la fel de importantă a fost și unificarea. 

Astfel, vom vedea și o petrecere ca la carte de are telespectatorii vor fi mai mult decât încântați. Surpriza serii o reprezintă chiar Alex Velea și Antonia. Producătorii au decis ca cei doua artiști să vină să le aducă un strop de speranță concurenților, dar și voie bună.

ADVERTISEMENT

Antonia, în lacrimi în timpul concertului

Astfel, în ediția de miercuri, 29 martie, tribul Taino va asista la un concert susținut de Alex Velea și de Antonia. Artista va fi extrem de emoționată. Aceasta va avea un moment în care va plânge din cauza emoțiilor, având în vedere bucuria din ochii concurenților.

Chiar și Alex Velea va rămâne surprins de atitudinea soției sale. Deși cei doi au venit să aducă fericire, s-ar părea că emoțiile au fost mai mari ca oricând. ”Eu am încercat să cânt melodii mai vesele, dar mă uitam la nevastă-mea și o vedeam că plânge. Antoniei i-au dat lacrimile! E uluitor ce fac oamenii ăștia aici. Bravo vouă, tuturor, pentru parcursul vostru”, a spus Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Antonia în schimb spune că s-a bazat pe melodii care să ajungă la sufletul concurenților. Chiar și așa, nu a putut să își stăpânească lacrimile în totalitate. ”Eu am plâns, am încercat să cânt melodii care să fie cât mai aproape de inima lor”, a completat artista.

ADVERTISEMENT