Carousel hot news

Surpriză la ultimul antrenament de la ProRapid. Vezi ce jucător vrea să ia Rada

Rapid a aflat de curînd că poate juca în prima ligă, motiv pentru care staff-ul tehnic face tot posibilul să întărească lotul înaintea meciului cu FC Vaslui de luni. Dacă Tibi Bălan,...
Autor: Mircea Dominte | 19.07.2013 | 00:25
Surpriză la ultimul antrenament de la ProRapid. Vezi ce jucător vrea să ia Rada
Bruno Fernades în duel cu Andrei Cristea

Rapid a aflat de curînd că poate juca în prima ligă, motiv pentru care staff-ul tehnic face tot posibilul să întărească lotul înaintea meciului cu FC Vaslui de luni. Dacă Tibi Bălan, Păcurar, Balauru, Vali Negru, Ciprian Tănasă, Iacob, Lung sau Tătar au semnat deja, marea problemă rămîne în continuare axul central al defensivei. Chiar dacă ultimii trei enumeraţi sunt “eligibili” pentru acea poziţie, experienţa nu îi recomandă pentru a le lua loc cu brio “dezertorilor” Oros şi Abrudan.

În consecinţă, Marian Rada speră să aducă cel puţin un fundaş central cu nume în următoarele zile. Şi cum negocierile cu Maftei stagnează deocamdată, tehnicianul speră să îl legitimeze pe Bruno Fernandes. Jucătorul de 34 de ani a fost om de bază la Unirea Urziceni, în 2009, anul cîştigării titlului, iar în prezent este liber de contract după ce s-a despărţit de ciprioţii de la Alki Larnaca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!