Sporturi

Surpriză la Wimbledon 2018 pentru Halep! Simona, alături de Billie Jean King. Foto

04.07.2018 | 12:39
Surpriza la Wimbledon 2018 pentru Halep Simona alaturi de Billie Jean King Foto

Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Wimbledon 2018, după ce a învins-o pe Nara, cu 6-2, 6-4, iar după meci, sportiva noastră s-a fotografiat alături de o fostă legendă a tenisului feminin.

Simona Halep a avut parte de o surpriză plăcută la Wimbledon 2018 după primul său meci din acest sezon pe iarba londoneză, acolo unde liderul WTA țintește al doilea titlu de Grand Slam din carieră, după cel de la Roland Garros. Românca s-a întâlnit cu fosta jucătoare Billie Jean King, o adevărată legendă atenisului. Totul despre turneul de tenis de la Wimbledon 2018.

Halep și-a făcut o poză cu americanca în vârstă de 74 de ani, care a ajuns repede pe rețelele de socializare, alături de descrierea “Surorile scunde sunt împreună”. Simona, care are o înălțime de un metru și 68 de centimetri, este printre cele mai scunde jucătoare ale momentului din circuit, în timp ce Billie Jean King are un metru și 64 de centimetri. Acest aspect n-a împiedicat-o însă pe americancă să câștige 20 de titluri la Wimbledon, dintre care 6 au fost la simplu, 10 la dublu și 4 la dublu mixt.

Simona Halep, fotografia zilei la Wimbledon 2018

Tenisul actual este dominat de jucătoare înalte, masive. Pe locul secund în ierarhia mondială, după Halep, se află daneza Caroline Wozniacki, care are un metru și 77 de centimetri, în timp ce ocupanta locului 3, Garbine Muguruza, are un metru și 82 de centimetri. Cea mai înaltă jucătoare din istorie este cehoaica Eva Hrdinova, care are un metru și 92 de centimetri. În runda următoare, cea mai bună jucătoare a lumii va întâlni o altă asiatică, pe Saisai Zheng.

Tags: