Fotbal intern

Surpriza lui Bogdan Vintilă în Dinamo – FCSB! Fotbalistul distrus de Gigi Becali revine titular. Exclusiv

23.06.2020 | 16:50
Surpriza lui Bogdan Vintila in Dinamo  FCSB Fotbalistul distrus de Gigi Becali revine titular Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se joacă joi, de la ora 20:00, în manşa tur a semifinalelor Cupei României, iar Bogdan Vintilă îi pregăteşte o surpriză lui Adrian Mihalcea. FANATIK a aflat că unul dintre fotbaliştii de pe lista neagră a lui Gigi Becali va fi titular în derby-ul care împarte România în două.

FANATIK a aflat că Adrian Popa va fi titular în Dinamo – FCSB, după ce fotbalistul a bifat 32 de minute în remiza cu Gaz Metan Mediaş. Staff-ul tehnic al echipei a purtat o discuţie cu fotbaliştii înainte de derby-ul din Cupa României, iar mijlocaşul ofensiv de 31 de ani se va regăsi în primul “11”.

ADVERTISEMENT

Adrian Popa revine în primul “11” la FCSB după ce Gigi Becali l-a reprimit la echipă. Fotbalistul împrumutat de la Reading a fost băgat în şomaj tehnic la începutul stării de urgenţă în România şi părea că nu va mai avea vreo şansă să joace la vicecampioana României. Cu toate acestea, “Motoreta” a intrat pe teren cu Gaz Metan Mediaş.

Adi Popa, surpriza lui Bogdan Vintilă în Dinamo – FCSB

Bogdan Vintilă vrea să surprindă cu Adi Popa titular în Dinamo – FCSB, chiar dacă fotbalistul nu a putut să se pregătească alături de colegii lui mai multe săptămâni. De altfel, Gigi Becali a fost cel care i-a interzis lui şi altor patru fotbalişti (Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan, Harlem Gnohere și Marko Momcilovic) să se prezinte la cantonamentul din Berceni.

ADVERTISEMENT

Adi Popa a fost rezervă în Dinamo – FCSB 2-1, jucat în luna februarie în returul sezonului regulat, şi a intrat imediat după pauză, când i-a luat locul lui Olimpiu Moruţan. Fotbalistul a fost anihilat de Kostrna şi nu a reuşit să câştige niciun duel cu fundaşul “câinilor”.

Înainte de Dinamo – FCSB, Bogdan Vintilă a primit o veste bună, în condiţiile în care are probleme în centrul defensivei. FANATIK a anunţat luni că Iulian Cristea este apt după problemele musculare şi că va intra pe teren în derby-ul din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a distrus pe Adi Popa: “Te-am făcut om, piticanie”

Adrian Popa a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar acesta l-a atacat fără menajamente în urmă cu două săptămâni. Patronul FCSB a fost nemulţumit de faptul că fotbalistul de 31 de ani a ameninţat că va merge la TAS dacă nu va primi drepturile financiare.

“Ce mă tot ameninți tu pe mine că te duci la TAS? Plângăciosule care ești tu plângăcios. Te-am luat piticanie de la Chiajna și te-am făcut om, te-am făcut milionar și tu mă ameninți pe mine cu judecata?

ADVERTISEMENT

Te rugai de mine, te iau la Steaua înapoi, îți dau și bani la semnătură, acum după ce revii la Steaua a doua oară mă dai pe mine în judecată?! I-am zis, bă, vii gratis? Da, nea Gigi, vin gratis. N-a jucat nimic, a căzut pe acolo prin tușe, a alunecat. La revedere, mă”, spunea Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,73 este cota pentru “1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT