VIDEO. Surpriza lui Dică pentru Champions League: "Cu el JUCĂM!"

FCSB, dennis man, Dica despre Steaua-Voluntari 2-1

Steaua a învins FC Voluntari, scor 2-1, în prima etapă din sezonul 2017-2018 din Liga 1. Nicolae Dică a vorbit despre victoria echipei sale şi a explicat golul înscris de Bălan, după greşeala lui Ionuţ Larie.

Mai mult, Nicolae Dică a ţinut să îl laude pe Dennis Man şi a explicat de ce a ales să îl scoată pe Gnohere şi Ovidiu Popescu în repriza a doua.

"Am câştigat acest meci în minutul 92 şi băieţii mei trebuie felicitaţi. Cred că am avut 6-7 ocazii clare de a marca. Îmi doream să înscriem mai multe goluri. A doua repriză i-am dominat foarte mult pe cei de la Voluntari, ne-am creat foarte multe ocazii. E important că băieţii au crezut în victorie până la capăt şi asta îmi dă speranţe pentru viitor. Putem să facem meciuri mai bune decât cel din seara asta. Sunt mulţumit de ceea ce au arătat băieţii. Am crezut în victorie până în ultimul minut. A fost foarte greu să le punem probleme pe zona centrală pentru că s-au grupat foarte bine. 

Mă bucur că oamenii au venit la stadion, că au încurajat echipa. Sper să vină din ce în ce mai mulţi. Fundaşii centrali nu au strâns repede la golul lui Bălan, dar trebuie să învăţăm din greşeli. Alibec are 10 zile de antrenament cu echipa. Am vorbit cu el toată această perioadă şi i-am spus că o să intre în a doua repriză. Trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi. El trebuie să se antreneze şi să recupereze perioada în care a fost accidentat. Filipe Teixeira nu a prins primul cantonament şi de aceea a jucat în a doua repriză. Între Pintilii şi Ovidiu am ales să-l înlocuiesc pe Ovidiu pentru că Pinti este jucătorul cu cea mai mare experienţă din echipă", a spus Dică.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dennis Man, preferatul lui Dică

"Eu cred că Voluntari a avut 2 şuturi pe poartă în acest meci. Eu cred că apărarea a mers bine în această seară. Eu cred că Larie trebuia să strângă mai bine la Bălan, dar o să lucrăm aceste faze la antrenament. Îmi părea rău pentru Man că a avut două ocazii de a înscrie şi nu reuşea. Mă bucur că în cele din urmă a reuşit. Man este un copil de mare talent, îi dăm încredere, iar eu îmi pun mari speranţe în el. Îşi doreşte să facă performanţă şi să ajungă cât mai sus. Sper să dea cât mai multe goluri. Dacă va avea evoluţii bune, atunci o să joc cu el şi în Champions League. Pentru mine nu contează vârsta. În prima repriză am avut multe centrări în faţa porţii, i-am zis lui Gnohere ce trebuie să facă.

Pentru mine este bine că este concurenţă pe posturi. Eu sper să fiu inspirat şi să aleg cea mai bună formaţie", a spus Nicolae Dică.

Steaua-Voluntari, scor 2-1, în prima etapă din sezonul 2017-2018.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775