Sport

Surpriza lui Gigi Becali pentru meciul FCSB – Anderlecht. Ce transfer bombă pregătește pentru la iarnă

Gigi Becali e plin de surprize. Ce pregătește patronul FCSB pentru meciul cu Anderlecht, dar și pentru următoarea perioadă de transferuri.
12.09.2022 | 17:14
Surpriza lui Gigi Becali pentru meciul FCSB  Anderlecht Ce transfer bomba pregateste pentru la iarna
Surpriza lui Gigi Becali pentru meciul FCSB - Anderlecht. Ce transfer bombă pregătește pentru la iarnă. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali le dă vești bune pe bandă rulantă fanilor FCSB. După ce a confirmat că l-a luat pe Billel Omrani, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, finanțatorul vicecampioanei a promis un nou transfer bombă.

Gigi Becali, surpriză pentru meciul cu Anderlecht

FCSB e în căutarea primei victorii din istorie în grupele UEFA Europa Conference League. Învinsă cu 1-3 pe terenul lui West Ham, echipa lui Nicolae Dică vrea să își ia revanșa cu Anderlecht. Se anunță un stadion plin la meciul de joi, iar roș-albaștrii vor fi susținuți din tribunele Arenei Naționale și de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Până acum s-au vândut 26 de mii de bilete. Dar e abia luni. De mâine, poimâine o să înceapă să se umple. Nici nu le-am pus încă în vânzare la case. Până acum am vândut doar online. Eu cred că va fi plin.

O să merg și eu la meci. Nici nu mai știu de când n-am mai fost. Cred că de vreo doi, trei ani la meci. Acum mă duc pentru că nu am emoții. Mă duc ca la teatru. Ce iese, iese. Am luat bănuțul, la revedere”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Partida cu Anderlecht din Grupa B e programată joi, 15 septembrie, de la ora 22:00.

Când ar putea ajunge Juan Bauza la FCSB

În extaz că l-a adus la echipă pe Billel Omrani, Becali se gândește și la următoarea achiziție. Latifundiarul din Pipera vrea să spargă banca pentru Juan Bauza, de la FC U Craiova 1948.

Mutarea ar urma să se facă în iarnă, când se va redeschide perioada de transferuri.

„Îmi place de Bauza, de la FC U Craiova 1948. Nu mai putem să îl luăm acum că s-a închis perioada de transferuri, dar o să încercăm în iarnă”, a adăugat finanțatorul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Play-off-ul, principalul obiectiv din SuperLiga

Până la meciul cu Anderlecht și până să reușească să îl transfere pe Juan Bauza, Gigi Becali are emoții pentru campionat. FCSB are meci cu FC Voluntari, astăzi, de la ora 21:00, în etapa a 10-a din SuperLiga. Roș-albaștrii sunt pe locul 13, cu doar șapte puncte.

„Nu e vorba de datorie (n.r – să câștigăm cu Voluntari). E obligatoriu să câștigăm! Avem șapte puncte. Mă uit la 2-3 zile după etapă să văd clasamentul. Acum, primul obiectiv al nostru  nu mai e campionatul. E play-off-ul! Fac și eu ca ceilalți. Nu e diferență mare într noi și locul 6. Daca era, era greu”, a conchis Becali.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,90 este cota pentru „X” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT