Fotbal intern

Surpriza lui Mircea Rednic pentru meciul Sepsi – Dinamo. “O să fie în lot!” Ce zice despre plecarea lui Mattia Montini: “Mi-l furați?”

Autori: Ionut Neamţu, Iuliana Spirache | 07.02.2019 | 11:27

Mircea Rednic a susținut o conferință de presă înaintea meciului Sepsi OSK- Dinamo, din etapa 23 a Ligii 1 Betano, iar “Puriul” susține că Athanosios Papazoglou o să facă parte din lotul dinamoviștilor pentru partida de la Sfântu Gheorghe, dar și Jordan Mustoe și Rachid Ait Atmane.

Antrenorul grupării din Ștefan cel Mare a anunțat că Mattia Montini nu va pleca de la Dinamo în următoarea perioadă și a anunțat că va avea răbdare cu Alexander Christovao, jucător care nu poate să evolueze din cauza unei suspendări primite în Polonia.

Ce surpriză a pregătit Mircea Rednic pentru Sepsi – Dinamo

…despre meciul cu Sepsi OSK: “E adevărat cu Jordan Mustoe și Rachid Ait Atmane nu s-au antrenat, dar astăzi se vor pregăti cu echipa. Papa (n.r Athanasios Papazoglou o să fie în lotul pentru meciul cu Sepsi. Ne interesează meciul cu Sepsi care este foarte important pentru noi. E bine să avem continuitate. Am analizat adversarul, dar nu după meciul avut cu Voluntari pentru că ei au demonstrat că sunt organizați, că au jucători care pot face diferența. Neagoe este un antrenor exigent care știe să își facă echipa. Știu că o să joace altfel decât la ultimul meci și o să ne aștepte un joc foarte greu. Ne pregătim foarte bine pentru acest meci.  La noi lucrurile sunt foarte clare. Nu avem altă soluție dacă vrem să mai sperăm la un loc de play-off. Nu depinde numai de noi, dar trebuie să câștigăm meciurile care au mai rămas. Cel cu Sepsi e cel mai greu.”

…despre Mattia Montini: “Eu nu cred că Montini e dorit de echipe din Liga 1. A dat și el 6 goluri și vreți să mi-l furați? Eu sunt sigur că randamentul lui o să fie și mai bun când o să aibă alături un atacant care să țină de minge, să îi dea ocazii să intre în careu. O să rămână la noi cel puțin un an.”

Dinamo face deplasarea la Sfântu Gheorghe cu trenul

…despre deplasarea la Sfântu Gheorghe: Și eu o să merg cu trenul alături de echipă. O să fie mult mai lejer. Nu suntem în stare să facem o autostradă de 40 de kilometri. Nu îmi mai aduc aminte când am fost ultima dată cu trenul, dar e mult mai lejer. Mai citești o carte, mai asculți o melodie. Nu avem voie să facem plimbări pentru că este problema asta cu gripa. Eu prefer să mergem cu trenul decât să stăm în autocar 7 ore. Aveam program să plecăm dimineața și să facem antrenament acolo, dar nu vrem să riscăm.”

…despre Mircea Lucescu:Nu am mai vorbit cu Mircea Lucescu. E decizia lui dacă nu vrea să mai vorbească cu mine. El a început aceste discuții și eu chiar nu îl înțeleg. Eu cred că el nu a citit declarația mea. Am spus clar că îl respect și îi sunt recunoscător pentru ceea ce a făcut pentru mine. Eu în viața mea nu am fost la Valentin Ceaușescu acasă, iar la Standard Liege m-a dus Giovani Becali. În rest… să îi dea Dumnezeu sănătate. Regret, dar nu am pornit eu acest scandal. Nu am fost nicodată strâmb față de el.”

…despre situația lui Alexander Christovao: “O să vedem ce se întâmplă cu etapele lui de suspendare. Ne ocupăm să vedem dacă putem să scăpăm de etapele de suspendare. Erau 10, iar acum sunt 8. Știam că nu putem să ne bazăm pe el. E un jucător bun de care mie îmi place. Așteptăm un punct de vedere și din partea UEFA. 2.000 de euro pe lună nu e o gaură prea mare în bugetul nostru. O să prindă câteva etape și în acest sezon. Știam despre situația lui și nu este nicio problemă.”

Alexander Christovao, jucătorul lui Dinamo care nu poate să joace din cauza unei suspendări
  • Sepsi OSK – Dinamo, sâmbătă, 9 februarie, de la ora 20.00, în etapa 23 din Liga 1 Betano. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!