Fotbal intern

Florin Tănase a rămas la Bucureşti! Nu a făcut deplasarea pentru CFR – FCSB. Fanatik confirmat

12.12.2020 | 18:34
Florin Tanase a ramas la Bucuresti Nu a facut deplasarea pentru CFR  FCSB Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB, derby-ul rundei cu numărul 13, va avea și surprize în ambele tabere. În ceea ce-i privește pe oaspeți, Toni Petrea nu se va putea baza pe căpitanul Florin Tănase, locul acestuia printre titulari urmând a fi luat, cel mai probabil, de Ovidiu Popescu!

Informațiile FANATIK sunt că antrenorul celor de la FCSB are probleme importante în alcătuirea primului 11, strategia fiind dată oarecum peste cap de faptul că Tănase nu a putut fi recuperat. În aceste condiții, linia de mijloc a oaspeților va suferi modificări importante față de formula ideală din ultimele întâlniri.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 12 decembrie ora 18:35. Florin Tănase a rămas la Bucureşti. Aşa cum FANATIK a anunţat, căpitanul celor de la FCSB nu va putea fi pe teren împotriva celor de la CFR Cluj. Atacantul s-a pregătit separat la antrenamentele de vineri şi sâmbătă şi nu a resimţit dureri. Cel mai probabil, Florin Tănase va fi apt pentru meciul cu Universitatea Craiova, programat vineri. 


ŞTIRE INIŢIALĂ: 11 decembrie, ora 15:15

Ovidiu Popescu e pregătit să intre titular în locul căpitanului Florin Tănase la CFR Cluj – FCSB de duminică, 13 decembrie

Florin Tănase și Dennis Man s-au accidentat în victoria FCSB-ului de la Mediaș și se părea că nu vor mai prinde vreun meci în 2020. Staff-ul i-a trimis pe cei doi la Belgrad, la Marijana Kovacevic, și aceasta i-a pus pe picioare în câteva zile.

ADVERTISEMENT

Dacă în cazul lui Man nu a apărut nicio problemă ulterioară, Florin Tănase a simțit o împunsătură în prima repriză a partidei cu UTA și a fost înlocuit. A făcut-o mai mult preventiv, dar ulterior s-a dovedit că problema este mai serioasă decât se credea.

FANATIK a dezvăluit că Tănase nu s-a antrenat deloc în această săptămână, pentru că au persistat durerile la cel mai mic efort. În aceste condiții, locul căpitanului în teren pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi luat de Ovidiu Popescu, care a pierdut echipa de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase nici nu face deplasarea la Cluj pentru CFR – FCSB! E în pericol și prezența sa pe teren la derby-ul cu Craiova din 18 decembrie

Nu doar că Florin Tănase va lipsi din primul 11 pentru meciul cu campioana, dar din informațiile noastre staff-ul a decis deja ca acesta să nici nu facă deplasarea la Cluj! Va rămâne acasă, la recuperare.

Având în vedere faptul că următorul meci al roș-albaștrilor va fi peste 5 zile după întâlnirea din Gruia, este pusă deja în discuție și absența lui Tănase la Craiova. Nu se știe dacă el va putea intra la antrenamente fără să acuze probleme, astfel că e posibil ca anul 2020 să fie terminat pentru căpitan.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca pe 18 decembrie la Craiova, alt derby după cel cu CFR Cluj, iar trupa lui Petrea va încheia anul pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Ovidiu Popescu ar reveni ca titular după o pauză de aproape două luni

Ovidiu Popescu, 26 de ani, se va întoarce ca titular la FCSB după aproape două luni. Ultima oară când „Lampard” a început din primul minut a fost în partida de la Călărași, contra celor de la Academica Clinceni, când a fost înlocuit la pauză cu Perianu.

De atunci Ovidiu Popescu a intrat oarecum în dizgrație și a fost rezervă non-stop, intrând câteva minute. Ba chiar nu a fost folosit deloc în victoria cu FC Botoșani. Trecerea sa în plan secund a fost și rezultatul unor nemulțumiri ale patronului, care a cerut să nu mai fie folosit titular.

De data aceasta, se pare că Gigi Becali și-a schimbat părerea despre fostul său favorit, care e pregătit să reintre titular în linia de mijloc. Acolo unde s-ar mai putea găsi Darius Olaru și Gabriel Simion.

  • 19 octombrie 2020 este data la care Ovidiu Popescu a fost titular ultima oară la FCSB, dar a ieșit după 45 de minute
  • 1 singur meci a ratat căpitanul Florin Tănase în acest sezon de Liga 1, 3-0 cu FC Argeș, când a fost pozitiv la Covid

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,44 este cota pentru “peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT