Fotbal international

Surpriza lui Valverde. Pe cine a remarcat antrenorul după victoria cu 5-1 împotriva lui Lyon: „Ne oferă multă liniște în joc”

Autor: Alin Miu | 14.03.2019 | 00:32
Surpriza lui Valverde. Pe cine a remarcat antrenorul după victoria cu 5-1 împotriva lui Lyon: „Ne oferă multă liniște în joc”
Pe cine a remarcat antrenorul după victoria cu 5-1 împotriva lui Lyon

Barcelona s-a calificat în sferturile de finală din Champions League pentru al 12-lea sezon la rând, după 5-1 cu Lyon. Chiar dacă Lionel Messi a marcat două goluri și a oferit două assist-uri, Ernesto Valverde a remarcat un alt jucător la finalul partidei. 

Pe cine a remarcat antrenorul după victoria cu 5-1 împotriva lui Lyon

Antrenorul Barcelonei a avut doar cuvinte de laudă la adresa brazilianul Arthur, care a reușit un record al sezonului în privința paselor oferite.

„Era normal să avem și momente mai puțin bune în joc. Vorbim despre Champions League. Suntem concentrați la maximum pe această competiție. Arthur a făcut un meci incredibil, ne oferă atât de multă liniște la mijlocul terenului. Nu am nicio favorită în sferturi. E imposibil să te gândești la așa ceva când ajungi aici. Indiferent cu cine vom pica, ne va fi greu” – a spus Ernesto Valverde.

„Un atacant trăiește prin golurile pe care le înscrie, dar mă bucur mai mult pentru calificarea echipei în sferturi. Prindem tot mai multă încredere. Știam că vor începe tare repriza secundă, eram pregătiți. Astăzi ne-au intrat aproape toate ocaziile pe care le-am avut. La faza penalty-ului am fost dezechilibrat un pic, până la urmă arbitrul decide.În Champions League trebuie să fii mereu eficient și să nu comiți greșeli. Trebuie să fim foarte atenți la acest lucruri în viitor” – a spus Luis Suarez.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!