News

Surpriză mare în finala Românii au talent. Nadia Comăneci, apariție spectaculoasă. Pe cine a susținut zeița de la Montreal

29.05.2020 | 23:41
Surpriza mare in finala Romanii au talent Nadia Comaneci aparitie spectaculoasa Pe cine a sustinut zeita de la Montreal
ADVERTISEMENT

Finala „Românii au talent” este una de nota 10 în adevăratul sens al cuvântului, campioana olimpică Nadia Comăneci fiind una dintre surprizele show-ului. „Zeița de la Montreal” a transmis un mesaj de încurajare pentru doi dintre finaliștii emisiunii de la Pro TV.

Nadia Comăneci, apariție inedită în show-ul „Românii au talent”

Nadia Comăneci a fost una dintre surprizele finalei „Românii au talent”, emisiune difuzată la Pro TV, fosta gimnastă româncă având de transmis un mesaj unor concurenți. Este vorba de perechea DUO MAINTENANT, formată din soții Ludivine Furnon și Nicolas Besnard.

ADVERTISEMENT

„Zeița de la Montreal” și concurenții „Românii au talent” se cunosc de ani buni. Nadia Comăneci fiind antrenoarea lui femeii de origine franceză, Ludivine, aceasta mărturisind că a venit de câteva ori în România datorită ei. În plus, concurenta a declarat că este foarte atașată de țara noastră.

„Sunt foarte atașată de România pentru că toți antrenorii mei au fost români (…)”, a mărturisit Ludivine Furnon de la Duo Maintenant care este și mama a doi copii.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de Nadia Comăneci, echipei sale favorite

Fosta mare campioană olimpică care a luat primul 10 din istoria gimnasticii este mândră de foștii ei sportivi pentru că au ajuns pe „scene mai mari”, referindu-se aici la emisiunea de talent difuzată la postul de televiziune Pro TV.

„Dragă Ludivine, am fost foarte bucuroasă când am văzut că ai primit Golden Buzz la «Românii au talent». Prestația ta alături de soțul tău a fost spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericită că gimnastica și pasiunea pentru gimnastică te-au adus și pe altfel de scene. Scene mai mari. Îți doresc succes! Baftă, a spus Nadia Comăneci prin intermediul unui videoclip.

Cum au reacționat jurații la numărul celor de la Duo Maintenant

„Sunteți un model, un exemplu pentru fiecare cuplu! Mi-a fost drag să vă revăd. Voi ați descoperit secretul tinereții veșnice și al iubirii eterne. Vă felicit din toată inima”, le-a transmis Andra celor doi concurenți.

ADVERTISEMENT
„Ce să mai… lucrurile astea transcend orice limbă, cultură, civilizație. (…). Totul era din piatră acolo, iar voi ați reușit să scoateți aur din piatră (…). Foarte frumos, mi-ar fi plăcut să țină cât mai mult acest lucru”, a spus la rândul său Florin Călinescu.