Life

Surpriză mare pentru fani. Andreea și Marinescu, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei?

19.10.2020 | 23:10
Surpriza mare pentru fani Andreea si Marinescu cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei
Surpriză mare pentru fani. Andreea și Marinescu, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei?Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea și Cristi Marinescu s-au apropiat extrem de mult după plecarea lui Seba din casa „Puterea Dragostei”, semn că îi leagă sentimente puternice. După câteva zile de tatonări cei doi concurenți de la Kanal D au început să discute despre formarea unui cuplu, lucru care s-a confirmat.

Tânărul i-a luat apărarea frumoasei concurente care recent a fost atacată și lovită în timpul unui live de Andrada. Așa se face că tinerii au devenit în scurt timp prieteni, ca într-un final să fie văzuți dansând îmbrățișați și chiar să se sărute pasional în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii matrimoniale au rămas surprinși când au realizat că Andreea și Marinescu nu se mai ascund și formează cel mai nou cuplu din casa Puterea Dragostei. Din păcate, dorința lor de a fi împreună nu a fost pe placul concurenților, Alexandra având o ieșire nervoasă.

Andreea și Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei sunt împreună?

„Dacă este să fac un cuplu cu Andreea este stric că am eu sentimentele alea și simt eu să mă apropii de ea, nu că sunt fals!”, a mărturisit Cristi Marinescu, moment în care Andrada s-a arătat contrariată de dezvăluirea acestuia.

ADVERTISEMENT

„Stai, stai, că m-ai băgat în ceață!”, a fost replica dată de Andrada.

„Eu ți-am spus că dacă vom face un cuplu o să dăm foc la ambele case”, a continuat să-i spună Marinescu partenerei sale, Andreea.

Potrivit wowbiz.ro, Alexandra a fost la un pas să sară la bătaie, motiv pentru care prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, i-a cerut să iasă din casă pentru a se liniști.

ADVERTISEMENT

Andreea și Marinescu au ajuns să formeze un cuplu, după ce la începutul emisiunii tânăra recunoștea că îl place pe George. Din păcate, comportamentul acestuia a determinat-o să-și îndrepte atenția spre un alt concurent de la Puterea Dragostei.

Este vorba de Seba cu care a și format un cuplu timp de câteva zile. La scurt timp după separare tânărul a fost eliminat din concurs, moment în care a intrat în joc Cristi Marinescu, concurentul care s-a arătat interesat la un moment dat de Mariana căreia i-a adus un ursuleț de pluș, dar fără să o cucerească.

ADVERTISEMENT