Life

Surpriză mare pentru fanii Ferma 2020. Augustin Viziru se întoarce în emisiunea de la Pro TV

12.10.2020 | 08:34
Surpriza mare pentru fanii Ferma 2020 Augustin Viziru se intoarce in emisiunea de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Fanii reality show-ului “Ferma: Orășeni vs. Săteni” vor avea parte de o surpriză de proporții! Augustin Viziru revine la emisiunea de la Pro TV, chiar în ediția curentă.

Augustin Viziru se întoarce la emisiune în calitate de concurent, potrivit click.ro. Acesta îl va înlocui pe actorul Paul Diaconescu, cu care a fost și coleg de serial la Acasă TV.

ADVERTISEMENT

Actorul revine în emisiunea de la Pro TV după ce și-a accidentat degetele de la mâna stângă la “Ferma Vedetelor”, acum cinci ani.

Surpriză mare pentru fanii Ferma 2020. Augustin Viziru se întoarce în emisiune

Augustin Viziru se va întoarce la “Ferma” și va concura cu ceilalți, după ce Paul Diaconescu a plecat acasă. După ce a trecut printr-o experiență neplăcută la ediția din 2015 a emisiunii, Augustin și-ar fi revenit și este dornic de noi provocări.

ADVERTISEMENT

Acum cinci ani, la “Ferma Vedetelor”, Augustin Viziru s-a accidentat cu toporul, secționându-și astfel tendoanele de la mâna stângă. Experiența a fost una extrem de grea, mai ales că a fost nevoit să renunțe la biliard pentru a se putea vindeca.

Deși a devenit tată la cei 40 de ani ai săi, actorul este dornic să concureze din nou la emisiunea care i-a provocat sechele. Ar fi vrut să rămână o surpriză pentru fani, însă un detaliu l-a trădat. Încălțările care apar în secvențele de la sfârșitul promo-ului emisiunii sunt aceleași pe care le poartă Augustin Viziru în fotografiile de pe rețelele sociale!

ADVERTISEMENT

Dacă acesta nu este un detaliu destul de convingător, mai multe surse apropiate ale actorului au afirmat participarea lui în cadrul reality show-ului prezentat de către Mihaela Rădulescu.

În 2015, emisiunea a fost filmată în aceeași locație ca în prezent, și anume Cocani, județul Dâmbovița. Augustin Viziru a reușit să ajungă până în finală, însă nu a reușit să concureze până la sfârșit și s-a retras.

ADVERTISEMENT

În timpul probei de tăiat lemne, actorul a reușit să-și secționeze tendoanele de la mâna stângă, așa că a fost dus de urgență la spital, unde a avut nevoie de operație.

Nu a fost singura dată când a avut parte de un accident în cadrul unui show. Anul acesta, actorul a participat la “Survivor – România” (Kanal D), care s-a desfășurat în Republica Dominicană. De data aceasta, piciorul a fost cel afectat, însă medicii au intervenit și a scăpat cu succes.

Augustin Viziru se va bucura să o vadă pe partenera sa de afaceri în cadrul emisiunii de ls Pro TV, Anna Lesko. Cântăreața a deschis un restaurant împreună cu mătușa actorului în urmă cu patru ani.

Augustin Viziru a devenit cunoscut cu ajutorul telenovelelor de la Acasă TV, printre care “Lacrimi de iubire” (2005 – 2006), “Iubire ca în filme” (2006 – 2007), “Regina” (2008 – 2009), “Iubire și Onoare” (2010 – 2011) sau “Îngeri Pierduți” (2013 – 2014).

ADVERTISEMENT