Life

Surpriză mare pentru fanii Puterea Dragostei. O fostă concurentă a revenit în casă

17.09.2020 | 17:42
Surpriza mare pentru fanii Puterea Dragostei O fosta concurenta a revenit in casa
ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au avut parte de surprize în ediția din 17 septembrie. O fostă concurentă a apărut în casă. Este vorba de, deja celebra, Andra Volos. Ea a captat instantaneu atenția bărbaților din casă și, mai mult de atât, a dansat cu George și Cristian Comănici.

Volos creat suspans printre băieți cu un răspuns vag la întrebarea „ești concurentă?” pe care i-a adresat-o George. „Nu știu, ai vrea?”, a fost răspunsul Andrei, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Apariția fostei concurente nu este singurul moment plin de suspans de care au avut parte telespectatorii. Atât ei, cât și Cristian Comănici au avut parte de un șoc la apariția Marianei într-o rochie albă cu trenă și cu un buchet de flori.

Surprize pentru fanii Puterea Dragostei. Acuze grele și declarații neașteptate

A continuat și rivalitatea dintre Nicos și Alexandra. Adriana i-a luat apărarea Alexandrei, după un atac a al bărbatului asupra surorii sale cu privire la absența pozelor cu copilul din mediul online.

ADVERTISEMENT

În conflictul izbucnit între cei doi, Adriana, sora Alexandrei, îi adresează lui Nicos cuvinte grele: „nu vezi ce caracter de joasă speță ai? Ai ajuns să bagi un copil în discuție doar pentru simplul fapt că nu ai cu ce să o ataci. Ești penibil!”, a răbufnit ea, relatează sursa citată anterior.

Andra Volos: „Jador este de vină pentru despărțirea de Bogdan”

Cristina Mihaela a profitat de prezența Andrei în casă pentru a o întreaba pe aceasta despre, deja faimosul subiect, despărțirea de Bogdan Mocanu. ”Ești în continuare supărată pe Jador? El este motivul pentru care tu te-ai despărțit de Bogdan?” Volos a răspuns afirmativ, fără să ezite: „da, fix el este de vină!”

ADVERTISEMENT

Despățirile și împăcările repetate dintre Bogdan Mocanu și Andra Volos le-au adus celebritatea celor doi. Inițial s-a speculat că Ella ar fi fost motivul pentru care cei doi au încheiat relația, ulterior au existat declarații conform cărora cei doi s-au distanțat.

“Așa cum a observat toată lumea din ultimul vlog, când au spus că Bogdan nu mai e la fel, eu fiind sinceră, într-adevăr nu mai simțea la fel. Și când mă pupa. În emisiune el era ăla care venea, mă pupa, îmi lua flori și era foarte atent cu mine. Acum nu mai era la fel. Ba din contră.” povestea Andra.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Andra a recunoscut, pentru wowbiz.ro că s-a sărutat cu Jador:„m-am sarutat cu el, dar… nu am simtit atractie. Pentru mine contează să simt ceva cand mă sărut cu cineva. Cu Jador nu a fost nimic. El plangea și atunci dupa Simina, plus că eu nu mă vedeam cu el în viitor. Atat a fost. Nu înteleg de ce a făcut el atata tam-tam”, spunea ea.

 

ADVERTISEMENT