Sporturi

Surpriză mare! Spania a devenit principala favorită la câștigarea CM 2018!

26.06.2018 | 21:07
Surpriza mare Spania a devenit principala favorita la castigarea CM 2018
ADVERTISEMENT

Spania a avut un start de coșmar la acest Campionat Mondial, totul fără a disputa primul meci! Selecționerul Lopetegui a fost demis și înlocuit cu Hierro cu numai două zile înaintea debutului cu Portugalia. Mutarea nu a fost privită cu ochi buni de bookmakeri la vremea respectivă, care le măreau cota ibericilor la câștigarea trofeului la 9.00.

Între timp, „Furia Roja” a încheiat pe primul loc grupa B, ce-i drept, și cu mult noroc. Poziția de lider a fost concretizată abia în prelungirile partidei sale cu Maroc, dar și a celor de la Portugalia – Iran, ambele meciuri terminându-se la egalitate, grație intervențiilor VAR.

ADVERTISEMENT

Spania a urcat în top

Spania este acum prima în topul favoritelor la trofeu. Are o cotă de 5.65 să triumfe în Rusia, națională împotriva căreia va juca în „optimi”. Ibericii profită și de faptul că Brazilia și Germania se pot întâlni între ele în aceeași fază a competiției.

Interesant este că naționala Franței are abia a patra șansă la trofeu, deși nu a întâmpinat niciun fel de probleme în faza grupelor, primind un singur gol, și acela din penalty, în cele trei meciuri cu Australia, Peru și Danemarca.

ADVERTISEMENT

Portugalia, un pariu curajos

Pe lista favoritelor nu regăsim campioana europeană Portugalia. Lusitanii se vor duela cu Uruguay în faza optimilor de finală, și au o cotă de 23.00 să ia trofeul mondial. Jocul trupei lui Fernando Santos nu a arătat deloc rău, iar Cristiano Ronaldo pare a fi într-o dispoziție excelentă, marcând deja patru goluri.

Belgia și Anglia, ambele combatante în grupa G, și cu un traseu relativ accesibil în „optimi” au la rândul lor cote bune. Belgia este creditată cu 9.20, în timp ce Anglia are o cotă de 10.00.

ADVERTISEMENT

Cine câștigă CM 2018?
Spania @ 5.65
Brazilia @ 6.20
Franța @ 8.50
Belgia @ 9.20
Anglia @ 10.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Betano

Tags: