Life

Surpriza momentului la Puterea dragostei! Aya și Bogdan Mocanu, împreună?!

31.12.2020 | 13:30
Surpriza momentului la Puterea dragostei Aya si Bogdan Mocanu impreuna
Bogdan Mocanu și Aya de la Puterea dragostei, tot mai aproape de o relație. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Aya de la Puterea dragostei și Bogdan Mocanu ar putea forma cel mai surprinzător cuplu al reality-show-ului! În urma vizitei lui Mocanu și a lui Jador în casa din Istanbul, între Bogdan și Aya s-a înfiripat o frumoasă prietenie, iar chiar manelistul spune acum că e ceva mai mult.

Bogdan a vorbit pentru prima oară despre relația lui cu Aya după ce au apărut tot felul de zvonuri despre legătura dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Fosta lui Nicos de la Puterea dragostei vorbește des cu Bogdan pe rețelele de socializare, iar acesta e destul de gelos văzând că Aya tatonează în continuare terenul cu anumiți băieți din concurs.

Bogdan Mocanu, despre relația cu Aya de la Puterea dragostei

Fostul iubit al Andrei Volos a declarat în emisiunea Corneliei Ionescu de la Wowbiz că este atras de Aya și a spus și care sunt lucrurile care nu îi plac la ea: piercingul din buric și tatuajul de sub sâni.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Aya cu o seară înainte să mergem în vizită cu Jador. Am încercat să o scoatem afară de acolo”, a povestit amuzat Bogdan Mocanu.

„Mă și enervează că mai vorbește cu hăndrălăii pe acolo. Oricum, jur că i-am zis că dacă îi place vreun băiat de acolo să-l cunoască. I-am zis: nu sta după mine că sunt vagabont, sunt golan, dar n-ai ce face, tot acasă m-oi întoarce”, a continuat Bogdan.

ADVERTISEMENT

Despre Mariana: „Are impresia că o plac toți”

Acesta a avut însă cuvinte dure de adresat față de Mariana, o altă concurentă de la Puterea dragostei și foarte bună prietenă cu Aya: „Are impresia că o plac toți băieții din casă. Nu e genul meu”.

În emisiunea în care a vorbit despre relația specială pe care o are cu Aya, Bogdan a făcut câteva mărturisiri și despre cum a fost să filmeze dezbrăcat în cadă cu Anna Lesko pentru un videoclip.

ADVERTISEMENT

Mocanu susține că a avut rețineri în ce o privește pe cântăreață, dar după ce a discutat cu ea și-a dat seama că este o persoană de treabă.

 

ADVERTISEMENT