Life

Surpriza neplăcută făcută de fiul Adelei Popescu: „A luat telefonul și a sunat la 112”. Ce a urmat

Adela Popescu a dezvăluit, în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV, că Alexandru, băiatul ei cel mare, a luat telefonul bunicii în weekend și a sunat la 112.
04.04.2022 | 13:39
Surpriza neplacuta facuta de fiul Adelei Popescu A luat telefonul si a sunat la 112 Ce a urmat
Băiatul Adelei Popescu a luat telefonul bunicii și a sunat la 112. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este mama a trei copii, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (9 luni). În emisiunea Vorbește Lumea, difuzată pe 4 aprilie, vedeta Pro TV a dezvăluit care este cea mai mare năzbâtie pe care unul dintre micuții săi a făcut-o în ultimul timp. Alexandru i-a luat telefonul bunicii și a apelat numărul unic pentru servicii de urgență.

Adela Popescu a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută în weekend. Fiul său cel mare a sunat la 112

În ediția de luni a emisiunii pe care Adela Popescu o prezintă la Pro TV alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit ce i s-a întâmplat în weekend.

ADVERTISEMENT

Alexandru, fiul cel mare al moderatoarei, a prins un moment în care telefonul bunicii a rămas nesupravegheat și l-a luat pentru a se juca. Fără ca cei din jurul său să-și dea seama, micuțul a apelat la numărul unic pentru servicii de urgență.

„Alexandru a luat telefonul lui mamaie și a sunat la 112”, a spus Adela Popescu, adăugând faptul că angajata care a răspuns la telefon a înțeles situația și faptul că nu a fost vorba de o urgență reală.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg cei trei băieți ai Adelei Popescu

Adela Popescu a dezvăluit că încă nu există tensiuni mari între cei trei copii ai săi. Artista pune acest lucru și pe seama faptului că Adrian este încă prea mic, iar frații săi, Andrei și Alexandru, îl acceptă cu ușurință în preajma lor.

Mai mult, micuții nu sunt geloși unul pe celălalt. Totuși, vedeta Pro TV este conștientă că situația s-ar putea schimba între copiii săi.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea se așteaptă ca certurile din casă să pornească de la jucării, mai ales atunci când mezinul familiei va crește.

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează fața de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângaie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brate și pupăcit peste tot.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a declarat Adela Popescu. 

 

ADVERTISEMENT