News

Surpriză neplăcută la o nuntă din Cluj. Poliția i-a lăsat fără mașină pe miri, chiar în timpul evenimentului

22.09.2020 | 10:38
Surpriza neplacuta la o nunta din Cluj Politia ia lasat fara masina pe miri chiar in timpul evenimentului
ADVERTISEMENT

O nuntă din județul Cluj a avut parte de o serie de peripeții pe care invitații și mirii nu le vor uita prea curând.

Tinerii proaspăt căsătoriți au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută chiar în timpul desfășurării evenimentului important din viața lor.

ADVERTISEMENT

Din partea celor de la Poliția Locală a orașului Cluj-Napoca, cuplul a primit un ”cadou” extrem de nedorit: mașina miresei a fost ridicată în timpul derulării evenimentului.

Nuntă din Cluj, surpriză neplăcută din partea celor de la Poliția Locală

Weekendul recent încheiat va rămâne unul cu amintiri unice pentru un cuplu de tineri din Cluj-Napoca. Pe de o parte, aceștia își vor aminti cu bucurie de ziua în care au spus ”Da” în fața stării civile, iar pe de altă parte în memorie le va rămâne un eveniment destul de neplăcut.

ADVERTISEMENT

Chiar în timpul desfășurării cununiei, liniștea mirilor și a invitaților a fost stârnită de excesul de zel al angajaților de la Poliția Locală din Cluj.

Obișnuita și clasica deja ședință foto de după cununie i-a costat pe miri liniștea zilei care ar fi trebuit să fie una perfectă. Imediat după ce s-au cununat, cei doi au rămas să se pozeze îmbrăcați în mire și mireasă, iar la finalul ședinței foto, au avut parte de o surpriză neplăcută.

ADVERTISEMENT

Întrucât își lăsaseră pentru câteva minute mașina parcată neregulamentar, tinerii căsătoriți au privit neputincioși cum bolidul este ridicat de autorități, scriu cei de la Gândul.

Nunta a avut loc sâmbără, pe 19 septembrie, iar momentul în care automobilul este ridicat pe platformă a fost fotografiat, și postat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Reacții pline de umor ale internauților: ”Se fură și mașina miresei”

Măsura celor de la Poliția Locală din Cluj-Napoca nu a rămas netaxată de umorul internauților din România.

Nu se mai fură doar mireasa, sau papucii…se fură și mașina miresei. Clujul… ca de obicei… în top”, este comentariul unui internaut.

Un altul spune că: ”Va fi o amintire de neuitat și povestită la nepoți cu mult haz. Sa fiți sănătoși și fericiți împreună dragilor. Zile frumoase, însorite, cu multe bucurii în viața de familie”.

Au existat și voci care susțin că măsura autorităților este una de înțeles. Astfel, persoană îi critică pe miri că au lăsat mșaina parcată neregulamentar lângă parc, în loc să plătească o taxă pentru o parcare regulamentară: ”Pentru 5 lei parcare pe 2 ore lângă parc, cred că a meritat”.

ADVERTISEMENT
Tags: