Surpriză neplăcută pentru campioni! Ce s-a întîmplat cînd au vrut să prezinte trofeul fanilor

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/07/2016, 16:37
Surpriză neplăcută pentru campioni! Ce s-a întîmplat cînd au vrut să prezinte trofeul fanilor

Astra Giurgiu a reuşit să obţină un prim trofeu în această vară, toate acestea după ce a învins CFR în Supercupa României, scor 1-0.

Meciul dintre Astra şi CFR Cluj a avut loc pe “Cluj Arena”, iar jucătorii formaţiei antrenate de Marius Şumudică nu au avut ocazia să se bucure alături de suporteri de cîştigarea unui nou trofeu.

Astfel, înaintea meciului pe care îl vor disputa împotriva lui Dinamo, sîmbătă, 23 iulie, de la ora 21:00, Junior Moraes şi compania au avut ocazia să aibă o întîlnire cu suporterii şi să le prezinte trofeul obţinut pe “Cluj Arena”, dar au avut parte de o surpriză. În tribunele arenei “Marin Anastasovici” erau doar 12 fani.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×