Pariuri sportive

VIDEO ŞOC! Piţurcă, ÎNVINS “acasă” la debut! Desfiinţat în presa arabă, românul şi-a pus jucătorii în cap!

UPDATE 21:47 / Presa arabă scrie că Victor Piţurcă a luat măsuri extreme la echipă. Tehnicianul român şi-a pus jucătorii în cap pentru că le-a tăiat 8 din cele 10 zile libere pe care le...
31.10.2014 | 22:05
VIDEO SOC Piturca INVINS acasa la debut Desfiintat in presa araba romanul sia pus jucatorii in cap

UPDATE 21:47 / Presa arabă scrie că Victor Piţurcă a luat măsuri extreme la echipă. Tehnicianul român şi-a pus jucătorii în cap pentru că le-a tăiat 8 din cele 10 zile libere pe care le aveau după această etapă, cînd se va întrerupe campionatul. Decizia i-a nemulţumit teribil pe jucători, care aveau programate concedii. 

Piturcă a surprins pe toată lumea cînd a decis să îl trimită la echipa a doua pe Noor, căpitanul şi simbolul echipei pentru că a întîrziat 15 minute la antrenament.

pitu

 

Se pare că Piţi şi-a făcut deja un renume de dur, cel puţin pe reţelele de socializare:

22323

UPDATE 21:40 / Victor Piţurcă dă vina pe condiţia fizică a jucătorilor pentru acest eşec: “Mai avem mult de muncit la capitolul fizic, sîntem deficitari la acest capitol. Vom munci mult în această perioadă. Nu cred că evoluţia echipei a fost afectată de absenţa căpitanului Noor (n.r. exclus din lot de Piţurcă pentru că a întîrzuat la antrenament). Din păcate am pierdut un meci pe care l-am avut la discreţie. Greşelile din defensivă ne-au costat”, a declarat Piţurcă după meci.

http://youtu.be/U_dPu8JIavQ

UPDATE 21:32 / Arabii îl pun la zid pe Victor Piţurcă după înfrîngerea suferită de Al Ittihad, la debutul antrenorului român. Arabii scriu,  mai în glumă, mai în serios că şeicii regretă mutarea făcută cu Piţi, ilustrînd mai multe poze sugestive cu oficialii lui Ittihad:

4343

p2323

UPDATE 20:43 / Al Ittihad a fost învinsă cu 1-0 de Hajer în meciul de debut al lui Victor Piţurcă!

UPDATE 19:41 / La Jeddah, Al Ittihad este condusă cu 0-1 la pauză de Hajer. Marquinho de la Al Ittihad a ratat un penalty în minutul 45, trimiţînd mingea în bară! Piţurcă e stană de piatră pe bancă! Vezi video mai jos!

Loading the player…
Loading the player…

UPDATE 19:30 / Portarul oaspeţilor e de netrecut! Vezi o ratare monumentală a celor de la Ittihad!

Loading the player…

UPDATE 19:16 / Surpriză neplăcută pentru Piţurcă. Al Ittihad este condusă cu 0-1 de un adversar mai slab cotat, Hajer. Golul a fost marcat în minutul 28 de Al Rashed după o greşeală gravă a portarului lui Ittihad.

Loading the player…
Loading the player…

Victor Piţurcă conduce de pe bancă primul meci al lui Al Ittihad cu Hajer, în Arabia Saudită. Antrenorul român a început în această săptămînă antrenamentele cu echipa. Tribunele stadionului din Jeddah sînt pline, 47.300 de fani fiind prezenţi la debutul lui Piţurcă pe bancă. 

Chiar dacă conduce clubul de o săptămînă, Piţurcă a trecut deja la sancţiuni. Românul l-a exclus din lot pe Mohammed Noor, vedeta echipei pe motiv că a întîrziat 15 minute la un antrenament. Al Ittihad este pe locul 3 cu 21 de puncte, însă poate să treacă pe primul loc în cazul unei victorii.

piti2piti2 piti1

neagoe

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!