News

Surpriză pe litoral! Un celebru milionar din România, lăsat de Poliția Locală fără bolidul Ferrari parcat neregulamentar

Un celebru milionar din România, lăsat fără Ferrari, în Constanța.
29.07.2021 | 23:14
Surpriza pe litoral Un celebru milionar din Romania lasat de Politia Locala fara bolidul Ferrari parcat neregulamentar
Un celebru milionar din România, lăsat de Poliția Locală fără bolidul Ferrari parcat neregulamentar. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Clipe extrem de neplăcute pentru milionarul Dan Nicorescu. Acesta a rămas pieton, după ce și-a parcat mașina într-un loc neregulamentar în centrul vechi al orașului Constanța.

Un celebru milionar din România, lăsat de Poliția Locală fără Ferrari

Bucureșteanul a fost nevoit să meargă pe jos, după ce poliția locală a ridicat bolidul marca Ferrari, care stătea într-un loc nepermis. Mai precis Dan Nicorescu și-a lăsat Ferrari-ul parcat neregulamentar în fața unui local la care se afla, din Piața Ovidiu din Constanța.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au blocat mașina pe loc și au chemat platforma pentru a o ridica de acolo și de a urma procedurile legale în cazul mașinilor parcate neregulamentar, după cum arată o postare făcută de un grup de profil, pe Facebook.

Tot ce a mai rămas de făcut pentru milionar a fost să își recupereze mașina și să plătească taxele aferente acestei greșeli. Aceasta nu este prima dată când milionarul Dan Nicorescu rămâne pe jos din cauză că parchează unde nu avea voie.

ADVERTISEMENT

Dan Nicorescu a mai rămas fără mașină, în același loc. Nu este prima abatere

Tot în Constanța, Dan Nicorescu a rămas pieton în luna iunie a anului 2015. Atunci, polițiștii locali au blocat roțile mașinii și i-au dat o amendă pentru că parcase neregulamentar, tot o mașină marca Lamborghini, un autoturism care costă nu mai puțin de jumătate de milion de euro.

Atunci, s-a simțit discriminat și s-a arătat foarte nemulțumit de faptul că polițiștii au ales să îl amendeze doar pe el, chiar dacă erau o mulțime de mașini care erau parcate neregulamentar în jurul său.

ADVERTISEMENT

“E ceva obișnuit în Constanța să fie blocate roțile. Pe asta de ce nu a blocat-o?”, a spus Dan Nicorescu. Replica a venit rapid din partea agentului de poliție.

“Aveți de achitat 195 de lei în 48 de ore. Obiecțiuni, dacă aveți…”, a spus omul legii.

Până la urmă, milionarul bucureștean s-a conformat și a plătit taxa de deblocare în valoare de 50 de lei, dar și amenda pentru că a parcat într-un loc în care nu avea voie.

ADVERTISEMENT

Atunci milionarul a plecat foarte supărat, pentru după ce s-a urcat la volanul bolidului de lux și a demarat în trombă.

Dan Nicorescu este unul dintre cei mai excentrici milionari români. El este cunoscut pentru mașinile de lux pe care le deține.

În garajul său se află un Ferrari Superfast 812, un Rolls Royce Phantom Coupe și un Bentley Continental GT, dar și un Aston Martin DBS Superleggera.

ADVERTISEMENT