Life

Surpriză pe Netflix, de la toamnă. Se lansează un film cu Sebastian Stan printre protagoniști

05.08.2020 | 14:05
Surpriza pe Netflix de la toamna Se lanseaza un film cu Sebastian Stan printre protagonisti
ADVERTISEMENT

Sebastian Stan, actorul de origine română care trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, va putea fi urmărit într-o nouă distribuție. Bărbatul originar din Constanța va apărea în filmul „The Devil All The Time” („Întotdeauna Diavolul”) care urmează să fie lansat în toamnă.

Concret, producția va putea fi urmărită pe platforma de streaming Netflix începând cu data de 16 septembrie, după cum informează paginademedia.ro. Filmul care îl are drept protagonist pe românul nostru este inspirat din romanul premiat scris de autorul Donald Ray Pollock.

ADVERTISEMENT

Din distribuția filmului american, regizat de Antonio Campos, mai fac parte actori renumiți printre care se numără Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett și Pokey Lafarge. Sebastian Stan va juca rolul unui șerif corup.

Actorul român Sebastian Stan, într-un nou film, pe Netflix

Acțiunea filmului în care joacă actorul român este cuprinsă între cel de-al Doilea Război Mondial și războiul din Vietnam și spune povestea celor drepți care sunt nevoiți să lupte împotriva celor corupți. Așadar, este vorba de o luptă între forțele binelui și cele malefice.

ADVERTISEMENT

Așa se face că personajele corupte „converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa”.

Producția este filmată în Knockemstiff, Ohio, și în pădurile din împrejurimi, povestea fiind una densă și plină de suspans care îi va face pe cinefili să fie nerăbdători să afle ce se întâmplă mai departe. Cu siguranță, este un film care merită vizionat.

ADVERTISEMENT

Cine este actorul Sebastian Stan care joacă în „The Devil All The Time”

Sebastian Stan s-a născut în Constanța, pe 13 august 1982, și a devenit cunoscut după ce a jucat rolul Soldatului iernii, în Universul Cinematic Marvel. Românul a avut roluri secundare și în producții precum „The Black Swan” sau „Marțianul”, ultimul rol obținându-l după ce colegul său a renunțat.

Mai exact, actorul Chris Evans fusese cooptat pentru producția de pe Netflix, însă a renunțat din cauza programului mult prea încărcat. Și aici a intrat în joc Sebastian Stan care a obținut rolul în care va putea fi urmărit din toamna aceasta.

ADVERTISEMENT

Românul a jucat foarte des roluri negative, însă spune că îl surprinde în continuare acest lucru pentru că nu înțelege de ce este căutat numai pentru personajele bad boy.

„Nu știu de ce mereu ajung să joc personajele astea bad boy și nu prea înțeleg de ce. Merg pe stradă în New York și mă simt mai degrabă ca un Paul Rudd, dar se pare că nu sunt perceput altfel”, a spus la un moment dat Sebastian Stan.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: