News

Surpriză pe piaţa media! O prezentatoare celebră, revenire spectaculoasă la PRO TV

Lavinia Petrea a revenit la pupitrul Ştirilor PRO TV de dimineaţă alături de colegul său Mihai Dedu....
01.04.2015 | 17:19
Surpriza pe piata media O prezentatoare celebra revenire spectaculoasa la PRO TV

Lavinia Petrea a revenit la pupitrul Ştirilor PRO TV de dimineaţă alături de colegul său Mihai Dedu.

Lavinia a fost în concediu maternal, după ce anul trecut în luna noiembrie a devenit mămica unui băieţel, Mathias, scrie dcnews.ro.

“Îmi doream să mă refac repede după naştere şi să mă pot întoarce la serviciu, ţinând cont de faptul că în ultimii 13 ani nu am stat niciodată mai mult de două săptămâni pe an departe de redacţie, iar programul pe care îl am acum mi se potriveşte de minune chiar dacă mă trezesc foarte devreme. Plec de acasă când băieţelul meu încă doarme şi ajung la scurt timp după ce el s-a trezit! În plus primesc mult ajutor din partea mamei şi soţului meu. Am revenit la pupitrul Ştirilor PRO TV matinale plină de energie pozitivă şi sper să o simtă şi cei de acasă pentru că asta încercăm şi eu, şi colegii mei din echipa de dimineaţa, să le transmitem telespectatorilor dincolo de ştiri şi informaţii: o doză de optimism şi stare de bine pentru o nouă zi”, a declarat Lavinia Petrea, despre întoarcerea la pupitrul ştirilor, potrivit unui comunicat de presă al PRO TV.

Ea adăugă: “Pentru mine au zburat cele patru luni jumătate. Am trăit foarte intens această perioadă plină de emoţii, bucurii şi un fel de fericire pe care nu o cunoscusem până acum. Dacă la pupitrul Ştirilor PRO TV am învăţat ce înseamnă cu adevărat “o secundă” ca interval de timp, şi ce pot face într-un timp atât de scurt din punct de vedere profesional, timpul petrecut cu fiul meu, Mathias, parcă se topeşte şi trece atât de repede. Este fascinant să vezi cum pentru un pui de om fiecare zi înseamnă şi o experienţă nouă. Cum reacţionează când dă de prima gură de aer rece pe care parcă vrea să o guste, ce ochi mari face când vede o culoare, sau simte primul strop de ploaie”.