Surpriză pe piaţa media! Un campionat PUTERNIC din top 5 nu va fi televizat în România

surpriza, eurosport, Televizare Bundesliga

Surpriză neplăcută pentru microbiştii din România. Eurosport 2 nu va mai difuza Bundesliga începând cu acest sezon şi până acum, nicio altă televiziune nu a cumpărat drepturile. Postul pan-european a transmis prima ligă din Germania în ultimii 8 ani. 

În ultimii ani, Eurosport 2 şi Dolcesport transmiteau Bundesliga, însă, începând din acest sezon, niciuna dintre cele două televiziuni nu a anunţat că va da meciurile din Bundesliga în continuare. A mai rămas o săptămână până la startul campionatului german, în care principala favorită la titlu rămâne Bayern Munchen.

Este singurul campionat din top 5 cele mai puternice din Europa care nu sunt transmise la noi. Unde se văd la TV campionatele puternice:

Premier League: Eurosport 1, Dolcesport

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

LaLiga: Digisport, Dolcesport

Serie A: Digisport

Ligue 1: Digisport

Este posibil ca până la startul noii ediţii din Bundesliga drepturile tv să fie achiziţionate, aşa cum s-a întâmplat de multe ori în ultimii ani când televiziunile de sport din România anunţau chiar înainte cu câteva zile de startul unui sezon că au achiziţionat drepturile.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933