News

Surpriză pe scena iUmor! Cine și-a făcut apariția în emisiune. Delia: ”O îndrăgesc enorm”. Video

09.05.2020 | 22:30
Surpriza pe scena iUmor Cine sia facut aparitia in emisiune Delia O indragesc enorm Video
Surpriză pe scena iUmor! Cine și-a făcut apariția în emisiune. Delia ”O îndrăgesc enorm”. Sursa foto; Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ediția specială a emisiunii „iUmor” de sâmbătă, 9 mai, aduce pe scenă nume grele din lumea artistică printre care se numără Monica Davidescu, Mira, Anda Adam sau George Ivașcu. Cântăreața Delia a rămas impresionată de apariția actriței Ilona Brezoianu despre care spune că o îndrăgește foarte mult. 

Actrița Ilona Brezoianu, surpriză uriașă pe scena „iUmor”

Ilona Brezoianu, cunoscuta actriță care joacă rolul secretarei Flori, din serialul de comedie „Mangalița”, a fost una dintre surprizele serii în emisiunea de umor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Actrița a prezentat un număr de roast cu replici acide la adresa celor 3 jurați „iUmor”: Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, Ilona Brezoianu având foarte multe glume și despre ea.

„Sunt actriță în multe spectacole de teatru, unde lumea se bate pe invitații. Sunt destul de cunoscută, eu sunt cea care s-a dus la un salon să-și facă un tratament corporal și doamna de acolo a zis: «Eu cred că e mai bine să începem cu fața!»”, spune Ilona la începutul roastului.

ADVERTISEMENT

Roastul actriței Ilona Brezoianu, pe placul celor 3 jurați

„Adevărul e că sunt o operă de artă, zici că m-am operat să semăn cu tablourile lui Picasso”, a mai adăugat actrița pe scena de la iUmor.

Delia a mărturisit că o îndrăgește foarte mult pe actrița care joacă în serialul „Mangalița” pentru că este o fată care-i dă senzația că ar putea fi cele mai bune prietene alături de care ar putea face „cele mai nebune chestii”.

ADVERTISEMENT

„Deci eu pe Ilona o îndrăgesc enorm. O urmăresc pe Instagram. Am descoperit-o în story-urile lui Bendeac, acum ceva timp, când mergea la repetiții. 

I-am dat follow. Îmi place enorm, e genul de fată care îmi dă senzația că am putea fi cele mai bune prietene și că am face cele mai nebune chestii”, a spus frumoasa cântăreață și jurată Delia.

ADVERTISEMENT

La rândul său Mihai Bendeac a declarat că a lucrat alături de Ilona Brezoianu fiind foarte emoționat să o vadă pe scena emisiunii de umor.

„Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd”, a declarat actorul.

ADVERTISEMENT