Life

Surpriză pentru Adela Popescu la Vorbește Lumea. Cine a venit în emisiune: „Mă gândeam de ce am făcut asta”

Adela Popescu a avut parte de o surpriză în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Buna sa prietenă, Alina Chivulescu, a fost invitată, iar moderatoarea a fost încântată.
12.04.2022 | 14:20
Surpriza pentru Adela Popescu la Vorbeste Lumea Cine a venit in emisiune Ma gandeam de ce am facut asta
Adela Popescu și Alina Chivulescu sunt prietene de mulți ani. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Shurubel și Bogdan i-au pregătit o surpriză Adelei Popescu în ediția de marți, 12 aprilie, a emisiunii Vorbește Lumea. Au invitat-o în platou pe Alina Chivulescu, una dintre cele mai bune prietene ale moderatoarei, iar aceasta a fost nespus de fericită.

Alina Chivulescu a acceptat invitația la Vorbește Lumea pentru a-i face o surpriză Adelei Popescu

Adela Popescu nu a avut nicio idee despre faptul că Alina Chivulescu va veni în emisiunea pe care o prezintă pe Pro TV. La rândul său, actrița a recunoscut că a avut mari emoții.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam de ce m-am băgat în asta. Adela m-a invitat acum vreo patru ani și am spus că nu vreau”, a explicat vedeta.

Alături de Dana Rogoz, Alina Chivulescu este cea mai bună prietenă a Adelei Popescu. Cele două s-au cunoscut la filmările serialului Aniela și de atunci au păstrat legătura. Nu-și dau seama când au ajuns să fie atât de unite, însă nu regretă nicio secundă faptul că acest lucru s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu când s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la Aniela și ne-am unit pe viață într-un turneu de teatru. Eu atunci am început să o respect pe Alina. Voi știți cât citește? Eu eram cu serialele, Alina citea”, și-a amintit Adela Popescu.

În cadrul turneului în care au fost împreună, Alina Chivulescu și Adela Popescu și-au făcut amintiri care le-au legat indestructibil. Mai mult, actrița din La Bloc susține că a învățat multe lucruri de la îndrăgita moderatoare.

ADVERTISEMENT

„Noi avem perioade când vorbim foarte des și perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza Alinucăi. Dar eu sunt omul care o înțelege perfect. Și eu sunt omul care simte nevoia să facă asta”, a adăugat Adela Popescu.

Indiferent de cât timp a trecut de când nu s-au văzut, cele două își reiau prietenia din punctul în care a rămas și nu s-au certat nici măcar o dată. Spun că acest lucru se datorează faptului că se respectă foarte mult.

ADVERTISEMENT

Cum o descrie Alina Chivulescu pe Adela Popescu?

Shurubel și Bogdan i-au cerut Alinei Chivulescu să o descrie în câteva cuvinte pe soția lui Radu Vâlcan. Ceea ce a auzit a emoționat-o profund pe Adela.

„Adela e minune. Are o energie mișto. Este empatică. Este diplomată, ceea ce eu mai scap pedala câteodată”, a spus Alina Chivulescu.

„Mie îmi e greu să spun ce înseamnă. Nu știu când s-a întâmplat. Dacă e să mă gândesc la grupul meu intim de prietene, este format din Dana și Alina. A fost foarte natural și foarte profund”, a răspuns Adela Popescu.

ADVERTISEMENT