News

Surpriză pentru Andreea Moldovan în fața Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov. Susținătorii fostului secretat de stat, gest impresionant

15.04.2021 | 11:27
Surpriza pentru Andreea Moldovan in fata Spitalul de Boli Infectioase din Brasov Sustinatorii fostului secretat de stat gest impresionant
Andreea Moldovan a fost demisă din funcția de secretar de stat. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Surpriză pentru Andreea Moldovan în fața Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov. Astfel, mai mulți susținători s-au adunat acolo și i-au oferit buchete de flori fostului secretar de stat. 

Pentru că este o unitate COVID-19, oamenii nu au fost primiţi în interior. Buchetele de flori au ajuns totuși la Andreea Moldovan cu ajutorul unei asistente.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată în echipament de protecţie, aceasta a luat florile de la uşa unităţii medicale și le-a transmis către destinatar.

Surpriză pentru Andreea Moldovan la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov

De remarcat că oamenii au spus că au venit cu flori deoarece respectă profesionalismul medicului Moldovan. Aceștia au dorit să-şi arate astfel recunoştinţa pentru sacrificiul făcut.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Andreea Moldovan a fost demisă din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii în urmă cu o zi.

Chiar premierul Florin Cîţu a luat aceasta decizie după ce a acuzat-o că a semnat ordinul privind carantina fără a fi consultat și el.

ADVERTISEMENT

Moldovan a anunţat că va respecta decizia prim-ministrului şi că se întoarce la spitalul de Boli Infecţioase din Braşov. Anterior, ea a ocupat funcţia de director medical al spitalului braşovean.

În această funcție, Moldovan s-a aflat în prima linie a tratării cazurilor de COVID-19 încă de la apariția bolii în România și astfel a căpătat o notorietate și în afara mediului medical.

ADVERTISEMENT

Anterior, Andreea Moldovan a coordonat Compartimentul de prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale de la Spitalul Sf. Constantin din Braşov, spital premiat, în anul 2013, de Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu “Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”.

Moldovan a terminat Facultatea de Medicină din Brașov în 1998 și a urmat un stagiu de trei ani în Elveția. Soțul său, Bogdan Moldovan, este medic chirurg.

 

ADVERTISEMENT