News

Surpriză pentru clienţii Telekom România. Ce premii oferă compania abonaţilor săi

14.07.2020 | 17:50
Surpriza pentru clientii Telekom Romania Ce premii ofera compania abonatilor sai
Telekom pune la bătaie premii substanțiale pentru clienții care își plătesc facturile online. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Se anunță o vară fierbinte pentru principalii jucători pe piața de telecomunicații, care se întrec în oferte avantajoase pentru a ademeni clienți noi, dar și pentru a-i fideliza pe cei deja existenți.

Un exemplu foarte grăitor în acest sens vine chiar de la Telekom, care a dat startul unei campanii de promovare a serviciilor digitale puse la dispoziția abonaților săi.

ADVERTISEMENT

Și nu oricum, ci printr-un concurs care pune la bătaie premii cât se poate de atractive pentru români. Vorbim aici despre telefoane, laptop-uri, dar și bani sub formă de vouchere.

Telekom oferă premii substanțiale pentru clienții care aleg să-și plătească facturile online

Totul, cu condiția să folosiți aplicația MyAccount, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru dispozitivele cu sistem de operare IOS.

ADVERTISEMENT

Da, ați auzit bine. Trebuie doar să uitați de drumurile la magazinul din oraș pentru plata facturilor lunare în detrimentul serviciilor digitale și astfel veți fi înscriși automat în concurs, ceea ce înseamnă că aveți șansa de a vă număra printre fericiții câștigători.

Ce poți câștiga dacă participi la concurs

Concret, potrivit comunicatului transmis de reprezentanții companiei, sunt puse în joc premii precum un telefon Samsung GALAXY S20, 5 laptop-uri Acer Travel Mate P2 15.6″, 10 vouchere Germanos în valoare de 500 lei fiecare, și 10 boxe portabile Bluetooth.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ați mai participat și la edițiile precedente ale campaniei, vă puteți înscrie chiar acum cu încredere direct din aplicația pusă la dispoziție pentru plata facturilor și multe alte servicii digitale.

Durata de desfășurare a concursului este, însă, limitată, așa că vă sfătuim să vă grăbiți. Nu de alta, dar premiile se epuizează rapid.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să faci?

  • Descarcă aplicația mobilă MyAccount Telekom (pentru sistemul de operare Android din GooglePlay aici și pentru sistemul de operare iOS din AppStore aici).
  • Autentifica-te sau creează-ți cont (în cazul în care nu ai deja) în aplicația mobilă MyAccount Telekom și personalizează-ți contul de client Telekom.
  • Fă o reîncărcare din aplicație sau plătește-ți factura pentru a intra în tragerea la sorți.
ADVERTISEMENT