Life

Surpriză pentru fanii Las Fierbinți. Anunțul făcut de Mihai Bobonete la Pro TV: „Suntem recunoscători”

Mihai Bobonete, Costi Diță și Adrian Văncică, îndrăgiții actori din Las Fierbinți, au făcut show și au depănat amintiri în emisiunea lui Cătălin Măruță.
20.09.2022 | 16:27
Surpriza pentru fanii Las Fierbinti Anuntul facut de Mihai Bobonete la Pro TV Suntem recunoscatori
Mihai Bobonete a făcut un anunț important despre serialul Las Fierbinți. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, Costi Diță și Adrian Văncică, alias Bobiță, Geani și Celentano din Las Fierbinți, au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au făcut un adevărat show, au depănat amintiri și, de asemenea, au vorbit și despre cunoscutul serial de comedie.

Actorii din Las Fierbinți au făcut show în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce anunț a făcut Mihai Bobonete

Mihai Bobonete, Costi Diță și Adrian Văncică, cei care în serialul Las Fierbinți îi interpretează pe cârciumarul Bobiță, Geani și Celentano au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cei trei au oferit publicului o veste importantă.

ADVERTISEMENT

Datorită audiențelor mari înregistrate, Las Fierbinți va fi difuzat, începând cu 20 septembrie 2022, de trei ori pe săptămână, marți, miercuri și joi.

„Suntem recunoscători și le mulțumim oamenilor că se uită atât de mult la noi. Asta ne împinge pe noi să facem muncă și de mai multă calitate”, a declarat Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Scenariul este scris, în mare parte, de Adrian Văncică, care a dezvăluit că uneori poate dura chiar și două săptămâni pentru a scrie un episod.

„Dacă merge mintea, pot să scriu un episod în 3-4 zile, dacă nu, și în 2 săptămâni. Am reușit și într-o zi o dată”, a povestit Adrian Văncică.

ADVERTISEMENT

Actorii din Las Fierbinți au depănat amintiri de la pescuit și au cântat alături de Taraful de la Vărbilău

Mihai Bobonete a avut parte și de o surpriză. Pentru că este cunoscut faptul că este un mare fan al Tarafului de la Vărbilău, doamna Mioara, împreună cu fii săi, au venit în platoul emisiunii special pentru a-i face o supriză.

Nu doar că s-a bucurat nespus pentru a o revedea pe singura acordeonistă din România, dar a și cântat alături de taraf melodii consacrate, mărturisind sincer că doar șprițul mai lipsește pentru a fi o atmosferă completă.

ADVERTISEMENT

De altfel, juratul de la Românii au talent a povestit în cadrul apariției și o întâmplare care a avut loc la pescuit și cum l-a „sabotat” bunul său prieten Mihai Rait.

„Am fost pe baltă, mă, a început o ploaie. Eu m-am dus pe partea cealaltă unde era un pod și am început să prind. Ei nu prindeau nimic în ploaie.

Și vine prostul meu, Rait, după șase ore de stat în ploaie, aveam 40 de kg de caras în juvelnicul ăla, care avea două șnururi, unul sus și unul jos (…) și a tras de șnurul de la fund, desface juvelnicul, ridică invers și zice ‘Ai luat pe d***u’. Și a plecat. Pagubă la pescuit”, a povestit Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT