Life

Surpriză pentru fanii Mireasa! Simona Gherghe n-a mai apărut pe micul ecran. Cine a înlocuit-o și de ce

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa au avut parte de o surpriză uriașă în ediția difuzată pe 28 aprilie! Frâiele emisiunii au fost preluate de Gabriela Cristea. Simona Gherghe este în vacanță!
28.04.2022 | 15:00
Surpriza pentru fanii Mireasa Simona Gherghe na mai aparut pe micul ecran Cine a inlocuito si de ce
Simona Gherghe, prezentatoarea Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Telespectatorii Mireasa au avut parte de o surpriză mare în ediția difuzată de Antena 1, în direct, joi, 28 aprilie 2022. Simona Gherghe n-a mai apărut pe micul ecran, așa cum i-a obișnuit pe fanii reality-show-ului zi de zi de la ora 15:00.

Simona Gherghe lipsește de la Mireasa. Gabriela Cristea i-a luat locul

Asta deoarece vedeta Antenei 1 s-a dus în vacanță cu soțul ei, Răzvan, taman în Londra! Prezentatoarea vrea să lege zilele libere care vin în întâmpinarea mini-vacanței de 1 Mai.

ADVERTISEMENT

Cea pe care producătorii au găsit-o în măsură să îi țină locul a fost Gabriela Cristea, care prezintă „Capriciile iubirii”, doar că la Antena Stars.

Nu este prima oară când Cristea o înlocuiește pe Simona Gherghe în emisiune. S-a mai întâmplat atunci când vedeta a fost diagnosticată cu Covid-19 și a fost nevoită să stea în carantină, acasă.

ADVERTISEMENT

La început a fost… „Noră pentru mama”

Gabriela este, de altfel, obișnuită cu reality-show-urile matrimoniale. Puțini știu că ea a dat, de fapt, startul acestor tipuri de emisiuni, pe vremea când era la Kanal D.

Înainte să se numească „Mireasa”, show-ul a fost cunoscut publicului amator de astfel de producții sub numele „Noră pentru mama”. Emisiunea s-a mutat de la Kanal D la Antena 1, sub numele „Mireasă pentru fiul meu”. Apoi a primit un nume mai simplu: „Mireasa”.

ADVERTISEMENT

Reality-show-ul matrimonial, în diferitele sale variante, a cunoscut mai multe prezentatoare de-a lungul anilor. În afară de Gabriela Cristea și Simona Gherghe, emisiunea a mai fost prezentată de Mirela Boureanu Vaida și, pentru o perioadă scurtă, de către actrița Diana Dumitrescu.

Noul sezon Mireasa este unul plin de controverse. Conflictele au devenit tot mai frecvente în casa din Buftea, iar până acum au ieșit la iveală o serie de lucruri despre concurenți. Simona Gherghe a fost nevoită să intervină de multe ori în anumite conflicte.

ADVERTISEMENT

În unele cazuri, a fost de-a dreptul dezgustată, după ce a văzut că unii băieți se poartă agresiv cu fetele sau fac apologie violenței.

 

ADVERTISEMENT