Life

Surpriză pentru fanii Survivor România 2021. Musty, surprins alături de o fostă concurentă

15.04.2021 | 12:06
Surpriza pentru fanii Survivor Romania 2021 Musty surprins alaturi de o fosta concurenta
ADVERTISEMENT

Fanii reality show-ului Survivor România 2021 au avut parte de o surpriză de proporții perioada asta, după ce Musty Camara a fost surprins alături de o fostă concurentă din Republica Dominicană. 

Fostul Războinic a ieșit de ceva timp din competiție, însă a reușit să lege câteva prietenii. Acest lucru este dovedit chiar de întâlnirea dintre fratele lui Kamara de la Alb Negru și o tânără care i-a fost apropiată în timpul filmărilor de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, Musty Camara a apărut într-o filmare, în online, alături de Maria Hîngu, cei doi nefiind singuri, ci în compania unei alte concurente. Este vorba de Alice, Războinica care a făcut parte din primul sezon al emisiunii Survivor România.

Musty de la Survivor România, întâlnire cu o fostă colegă. Cine este Războinica

„Cel mai nedrept și trist moment. Una din cele mai bune și mai constante fete( locul 2 la fete, locul 4 în clasamentul general), părăsește competiția.

ADVERTISEMENT

Războinicii pierd un pilon de baza al echipei care nu a lipsit în niciun joc de la începutul competiției și până acum. Nu mai zice nimeni nimic acum de partea sportivă?”, scria Musty pe rețelele de socializare după eliminarea Mariei Hîngu de la Survivor România.

Fostul concurent de la Kanal D a rămas prieten foarte bun și cu Mellina, care a fost scoasă din joc recent. Cel mai probabil cei doi amici se vor întâlni la revenirea în țară a artistei pe care Musty o consideră ca pe o soră, nicidecum nu se gândește la o relație amoroasă.

ADVERTISEMENT

„Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa.

Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră.

Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm”, mărturisea Musty după eliminarea de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT