Life

Surpriză pentru Georgiana Lobonț în ziua în care a împlinit 28 de ani: „Vă iubesc și vă mulțumesc”

Chiar dacă este plecată din țară, apropiații nu au uitat de aniversarea Georgianei Lobonț. Ce surpriză i-au făcut artistei în ziua în care a împlinit 28 de ani?
09.04.2022 | 18:08
Surpriza pentru Georgiana Lobont in ziua in care a implinit 28 de ani Va iubesc si va multumesc
Georgiana Lobonț a împlinit 28 de ani. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a împlinit 28 ani pe 9 aprilie, iar apropiații artistei nu puteau lăsa această zi să treacă neobservată. I-au făcut o surpriză chiar de la primele ore ale dimineții.

Georgiana Lobonț își sărbătorește ziua de naștere. Apropiații i-au făcut o surpriză

Georgiana Lobonț a fost sărbătorită de prieteni și apropiați în ziua în care a împlinit 28 de ani. Cu toate că artista este plecată în afara României pentru a susține un concert, cei dragi i-au pregătit o surpriză.

ADVERTISEMENT

Încă de la primele ore ale dimineții i-au dus cântăreței un tort personalizat, decorat special pentru ea cu motive tradiționale. Gestul a emoționat-o pe Georgiana Lobonț.

Cântăreața a publicat mai multe imagini pe contul său de Instagram și le-a mulțumit prietenilor săi pentru surpriza pe care i-au făcut-o de ziua ei.

ADVERTISEMENT

„Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot! Sunteți minunați!”, a transmis Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț și soțul său au riscat totul pentru muzică

Georgiana Lobonț poate spune că până la vârsta de 28 de ani este o femeie împlinită. Vedeta este mamă a doi copii, cu toate că medicii i-au spus că are șanse mici să rămână vreodată gravidă. Artista nu și-a pierdut credința, iar acum Eduard- Nicholas  și Irina- Maria îi fac zi de zi viața mai frumoasă.

În plus, Georgiana Lobonț se bucură de sprijinul soțului său. Bărbatul i-a fost întotdeauna aproape și a susținut-o atât în plan personal, cât și profesional.

ADVERTISEMENT

Rareș a renunțat la meseria lui și a fost de acord să vândă apartamentul pe care cei doi și-l cumpăraseră din banii de la nuntă. A făcut asta pentru a se asigura că soția lui va ajunge o cântăreață de succes.

„Era, oarecum, justificat riscul. Calitățile ei existau. Reacția oamenilor se vedea, era prezentă la evenimente. Datorită acestui fapt am luat decizia”, a declarat soțul Georgianei Lobonț.

ADVERTISEMENT

Mai mult, părinții nici nu au știut de decizia cuplului, iar în momentul în care au aflat nu au mai vorbit cu artistă și soțul său timp de o lună.

 

ADVERTISEMENT