Sport

Surpriză pentru jucătorii CFR-ului înaintea meciului cu Steaua Roșie Belgrad! Cum îi motivează conducerea ardeleană pe fotbaliști. Exclusiv

FANATIK a aflat modul în care conducerea CFR-ului încearcă să-i motiveze pe jucătorii ardeleni înaintea meciului tur cu Steaua Roșie Belgrad, din play-off-ul Europa League.
17.08.2021 | 00:02
Surpriza pentru jucatorii CFRului inaintea meciului cu Steaua Rosie Belgrad Cum ii motiveaza conducerea ardeleana pe fotbalisti Exclusiv
Surpriză pentru jucătorii CFR-ului înaintea meciului cu Steaua Roșie Belgrad! Cum îi motivează conducerea ardeleană pe fotbaliști. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida Steaua Roșie – CFR Cluj se va juca marți, de la ora 22:00. Conducătorii campioanei României încearcă tot posibilul pentru ca echipa să ajungă în grupele Europa League.

Surpriză pentru jucătorii CFR-ului înaintea meciului cu Steaua Roșie Belgrad

FANATIK a aflat că oficialii CFR-ului le-au promis jucătorilor faptul că, săptămâna aceasta, le vor fi virate două salarii, pentru a-i motiva înaintea confruntării cu Steaua Roșie Belgrad.

ADVERTISEMENT

Vestea este una importantă pentru fotbaliștii din Gruia, având în vedere că au mai multe salarii restante.

Marius Șumudică, probleme de lot înainte de Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj

La finalul ultimului meci de campionat, câștigat contra celor de la Farul Constanța, scor 1-0, Marius Șumudică a semnalat faptul că are probleme de lot pentru meciul cu Steaua Roșie.

ADVERTISEMENT

În același timp, antrenorul din Gruia este ferm convins că jucătorii săi vor da tot ce au mai bun în dubla cu formația sârbă.

„Ne așteaptă o dublă foarte grea. Noi am depus un efort extraordinar și iar avem probleme. Steaua Roșie și-a amânat meciul.

ADVERTISEMENT

Chipciu are o entorsă la gleznă și l-am pierdut. Petrila are o lovitură la coastă, foarte dureroasă. Ai dureri și când strănuți sau tușești.

Vom vedea pe cine ne putem baza și dacă vom avea aceeași atitudine cu siguranță avem șansa noastră cu Steaua Roșie.

ADVERTISEMENT

Nu știu echipa de la Belgrad, acuma. Trebuie să văd cum se simt jucătorii și care e starea medicală. Eu încerc să fiu echidistant.

Debeljuh își face treaba de fiecare dată când intră pe teren. I-am luat în brațe pe toți și i-am pupat. Merită felicitări și nu fac diferențe între ei.

Sper să îmi recuperez jucătorii accidentați. De ce să îmi fie frică? Mergem să ne jucăm șansa și am încredere în acest grup. Sunt ferm convins că vor da tot ce e mai bun. Dacă Steaua Roșie e o echipă superioară, vom vedea după această dublă”, a declarat Marius Șumudică, la finalul partidei cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT