Fotbal intern

Surpriză pentru jucătorii de la Universitatea Craiova! Ce a decis Marinos Ouzounidis. Exclusiv

20.03.2021 | 21:28
Surpriza pentru jucatorii de la Universitatea Craiova Ce a decis Marinos Ouzounidis Exclusiv
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Universitatea Craiova au avut parte de o surpriză din partea antrenorului Marinos Ouzounidis. FANATIK a afla că tehnicianul grec a decis să le ofere câteva zile libere elevilor săi, iar „juveții” au profitat din plin pentru a sta alături de familie. Mai mulți fotbaliști au dat și o fugă până la munte pentru a respira puțin aer curat înainte de a reveni la antrenamente. 

Oltenii au plecat fericiți în această vacanță scurtă. În ultimul meci, Craiova a învins-o pe UTA Arad, scor 2-0, și a rămas în urmărirea echipelor din fruntea clasamentului, FCSB și CFR Cluj, cele care s-au înfruntat direct, iar bucureștenii s-au impus cu 3-0.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Marinos Ouzounidis, oficialii sunt mulțumiți de randamentul pe care îl dă echipa în mandatul său. Silvian Cristescu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre modul în care grecul a schimbat stilul de joc al Științei.

Jucătorii de la Universitatea Craiova, surpriză plăcută din partea lui Marinos Ouzounidis. Au primit câteva zile libere pentru a se întoarce cu forțe proaspete la ședințele de pregătire

Marinos Ouzounidis încearcă să se apropie tot mai mult de jucătorii săi. Pe lângă antrenamentele plăcute pe care le face alături de Bancu și compania, grecul a simțit că există o oboseală fizică, dar și mentală a elevilor săi, astfel că a decis să le acorde câteva zile libere.

ADVERTISEMENT
Mirko Pigliacelli și iubita sa
Pigliacelli se relaxează într-un peisaj de vis

Astfel, după jocul câștigat cu UTA, „alb-albaștrii” au mai revenit la antrenamente doar pentru a face ședințe de recuperare, iar de joi se află într-o „minivacanță”. Vremea la munte e perfectă pentru cei care sunt pasionați, iar câțiva dintre componenții lotului Universității Craiova au profitat. Spre exemplu, Mirko Pigliacelli a mers alături de iubita sa la Băile Herculane, în timp ce Alexandru Tudorie a plecat la munte cu un bun prieten de-al său, Cătălin Țîră. Bineînțeles, Tudorie a avut alături și familie. În această perioadă și-a sărbătorit și ziua de naștere.

Alexandru Tudorie
Surpriză pentru jucătorii de la Universitatea Craiova. Ce a decis Marinos Ouzounidis. Exclusiv

Totuși, fotbaliștii vor reveni la antrenamente de luni, atunci când Ouzounidis speră să îi aibă la ședințele de pregătire și pe câțiva dintre jucătorii accidentați, Bălașa, Ofosu și Koljic. Ba mai mult, atacantul bosniac ar putea intra câteva minute și cu FCSB, în jocul programat pe 4 aprilie. Craiova are un program „de foc”, deoarece urmează să le întâlnească pe FCSB și CFR Cluj în ultimele două runde ale sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova dă doi jucători la naționala mare și doi la U21. „Ne vom da seama la ce nivel suntem”

Patru dintre jucătorii Craiovei nu au liber, deoarece sunt convocați la cele mai importante reprezentative ale României. Astfel, Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău au fost convocați de Mirel Rădoi pentru meciurile din startul preliminariilor pentru Cupa Mondială, în timp ce Ștefan Vlădoiu și Alexandru Cîmpanu vor face deplasarea în Ungaria pentru a participa la Campionatul European U21.

Vlădoiu și Cîmpanu sunt doi dintre cei mai de perspectivă jucători ai Științei și sunt onorați că vor face parte din lotul pentru Euro: „M-am bucurat foarte mult pentru această convocare, fiindcă îmi doream foarte mult să fiu la lot pentru acest turneu final şi să sper să nu-l dezamăgesc pe Adrian Mutu. Merg cu încredere, o să dau tot ce ţine de mine, este un vis devenit realitate pentru mine să fiu la turneul final. u mi-e teamă de niciun adversar, e o provocare pentru fiecare dintre noi, fiindcă acum o să ne dăm seama de nivelul la care suntem.

ADVERTISEMENT

Colegii mei de la Universitatea Craiova, Ivan şi Cicâldău, mi-au povestit cum a fost la precedenta ediţie, cât de frumos a fost în Italia, ce au trăit acolo,” a declarat fundașul dreapta al Universității.

„Mă bucur foarte mult că selecţionerul a decis să fac parte din lot. Mergem acolo să facem o figură frumoasă, să trecem mai departe, să ieşim din grupe şi să facem o impresie la fel de bună precum cea de la ediţia precedentă,” a spus și Alexandru Cîmpanu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,75 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT