Fotbal intern

Ultraşii au făcut spectacol în cantonamentul oltenilor: “Aduceţi titlul în Bănie!” LPF s-a autosesizat după ce fotbaliştii lui U Craiova nu au respectat protocolul. Video

Ultrasii au facut spectacol in cantonamentul oltenilor Aduceti titlul in Banie LPF sa autosesizat dupa ce fotbalistii lui U Craiova nu au respectat protocolul Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu FC Botoșani, 2-1, iar jucătorii au avut parte de o surpriză la finalul duelului.


UPDATE, 24 iunie, ora 11:30 / Sărbătoarea oltenilor de marţi seară ar putea să afecteze clubul din Bănie. Conform gsp.ro, LPF s-a autosesizat după ce a văzut imaginile în care unii jucători ai Universităţii Craiova s-au îmbrăţişat cu fanii şi nu păstrat distanţarea socială faţă de aceştia. Liga Profesionistă de Fotbal va trimite o adresă clubului pentru a începe procedurile aşa cum o cere protocolul.

ADVERTISEMENT

Ultrașii Craiovei i-au întâmpinat pe elevii lui Cristiano Bergodi în cantonamentul oltenilor din Lunca Jiului și au început să cânte.

Suporterii au vrut prin gestul lor să-i încurajeze pe jucători înaintea meciului cu CFR Cluj, care poate relansa lupta la titlu, oltenii fiind la patru puncte distanță în acest moment față de campioana României.

ADVERTISEMENT

Ultrașii Craiovei au făcut spectacol în cantonamentul echipei

Ultrașii Universității Craiova s-au adunat în cantonamentul din Lunca Jiului și aproximativ 150 de fani au început să cânte și să-și încurajeze preferații înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Suporterii au respectat distanța față de jucători.

„Faceţi-ne o bucurie, aduceţi titlu în Bănie”, au fost scandările oltenilor dornici să se bucure din nou de câștigarea unui titlu, după o pauză de 29 de ani, când au realizat eventul.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are două victorii în tot atâtea meciuri de la reluarea campionatului, ambele obținute cu scorul de 2-1, împotriva Astrei Giurgiu și lui FC Botoșani.

De partea cealaltă, CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, 1-0, și s-a impus și în partida cu FC Botoșani, 2-0.

ADVERTISEMENT
Ultrașii Universității Craiova
Ultrașii Universității Craiova în cantonamentul oltenilor
Ultrașii Universității Craiova
Ultrașii Universității Craiova în cantonamentul oltenilor
Ultrașii Universității Craiova în cantonamentul oltenilor
Ultrașii Universității Craiova în cantonamentul oltenilor

Bergodi trage un semnal de alarmă

Cristiano Bergodi a fost mulțumit de jocul prestat de elevii săi, însă a atras din nou atenția asupra gafelor din defensivă, exact cum a făcut și după meciul cu Astra Giurgiu.

Suporterii Universităţii Craiova i-au aşteptat pe alb-albaştri la Cantonamentul din "Lunca Jiului"

Nai-post ni Oltenia TV noong Martes, Hunyo 23, 2020

Tehnicianul italian este conștient despre cât de complicat poate fi să așeze o apărare cum și-ar dori, dar speră ca prin muncă lucrurile să se îmbunătățească de la meci la meci.

„Din punctul meu de vedere echipa a arătat mai bine din punct de vedere fizic, vreau să-i felicit pe băieți, era foarte important să câștigăm aceste două meciuri. E normal că încă sunt probleme, dar mi-au plăcut băieții, au jucat mai bine decât în meciul cu Astra.

Mi-ar plăcea ca echipa să fie mai compactă, dar creștem frumos. Totuși, trebuie să facem mai bine faza defensivă”, a spus Cristiano Bergodi după meci.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 4,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT