Sport

Leo Messi, fotografie de colecție la meciul PSG – Benfica. S-a întâlnit cu un protagonist al serialului său preferat

Aflat în tribune la meciul PSG - Benfica 1-1, Leo Messi s-a întâlnit cu unul dintre protagoniștii serialului său preferat, Game of Thrones.
12.10.2022 | 20:59
Leo Messi fotografie de colectie la meciul PSG  Benfica Sa intalnit cu un protagonist al serialului sau preferat
ADVERTISEMENT

Leo Messi a ratat al doilea meci consecutiv al lui PSG și a privit din tribună alături de soția sa Antonella remiza echipei sale, 1-1, cu Benfica. Iar dacă rezultatul nu l-a mulțumit, nu același lucru se poate spune despre un alt eveniment. Mai precis întâlnirea cu actorul Christopher Catesby „Kit” Harington care a jucat în serialul său preferat.

Leo Messi, fan înrăit ”Game of Thrones”

În urmă cu mai bine de trei ani, într-un interviu pentru World Soccer, Leo Messi vorbea despre modul în care își petrece timpul liber. Dar și despre pasiunea sa pentru serialele TV.

ADVERTISEMENT

”Sunt puţine momentele de relaxare atunci când ai trei copii. Încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă pe care o petrecem alături. Stăm foarte mult acasă şi ne bucurăm de aceste momente de linişte.

Nu mă uit prea mult la emisiunile de la TV, prefer serialele. Când copiii sunt în preajmă ne uităm la desene animate sau la filmele pe care ei le vor, până la urmă ei dau comanda”, spunea Messi.

ADVERTISEMENT

Și nominaliza drept serial preferat ”Game of Thrones”. Menționând însă că nu i-a plăcut modul în care s-a încheiat. ”Adevărul este că nu a fost aşa cum îmi aşteptam. Îmi imaginam un cu totul alt final al serialului, mai ales că sunt un mare fan. Am fost puţin dezamăgit la final”.

Ulterior, am mai avut parte de o mostră a pasiunii. Mai exact, Messi a postat pe rețelele sociale imagini cu o pereche de încălțări dedicată fanilor serialului.

ADVERTISEMENT

Ei bine, în acest context, desigur, aveți o explicație pentru faptul că Antonella Rocuzzo a postat pe Instagram o fotografie realizată marți seara pe ”Parc des Princes”. Pentru că alături de cei doi este actorul englez Christopher Catesby „Kit” Harington.

Cel care a jucat în ”Pompeii” (2014), ”Testament of Youth” (2014), a fost vocea lui Eret în filmele doi și trei din seria ”Cum să-ți dresezi dragonul” (2014-19), ori mai recent a apărut în ”Eternals” (2021).

ADVERTISEMENT

Însă, desigur, este cunoscut și s-a consacrat cu precădere pentru faptul că a interpretat rolul Jon Snow, un personaj principal în ”Game of Thrones”.

Lipsește argentinianul și duminică?

Desigur, imaginea a devenit virală. După cum în momentul de față întrebarea care-i macină pe fanii lui PSG este aceea dacă argentinianul va reveni pe teren la următorul meci.

Și aceasta pentru că absența lui Messi, iată, este una de durată. Deși Christophe Galtier spunea inițial că Leo a ieșit mai devreme în meciul tur cu Benfica doar din pricina oboselii.

El a ratat însă partida de campionat cu Reims, 0-0. Iar acum și jocul retur cu Benfica, din Liga Campionilor. Terminat cu o nouă remiză. Semn că îi lipsește echipei. Care, duminică, are meciul toamnei în Ligue 1. Derbyul cu Marseille.


  • Cota pentru PSG – Marseille: 1,62 este cota pentru “sub 1,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: