Surpriză pentru Magicianul Sănmărtean! Ce a primit fostul jucător FCSB

Ionuţ Cataramă   
in Fotbal intern
13/03/2018, 15:46
Surpriză pentru Magicianul Sănmărtean! Ce a primit fostul jucător FCSB

Lucian Sănmărtean a împlinit 38 de ani, iar jumătatea lui, Maria, i-a făcut un cadou de suflet. Fostul fotbalist de la FCSB a primit în dar de la soţie un tort etajat în vârful căreia se afla chiar un mini-Sănmărtean. Acesta a fost ornat cu emblemele şi numele echipelor pe la care a trecut fotbalistul de-a lungul carierei sale.

Nu a fost singura surpriză pentru Magician! Lucian a mai primit de la soţie un tort personalizat care simbolizează mersul în relaţia lor (VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO), dar a avut parte şi de o mică petrecere alături de cei dragi. Maria a împărtăşit fericirea pe care o are alături de fostul internaţional român prin intermediul reţelelor de socializare, postând fotografii cu micile cadouri pentru jucător.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×